Son dakika Aydın haberleri, Aydın son dakika, son dakika Aydın

Son Dakika Aydın Haberleri

  • CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey İznik'te iftar yaptı
    22:08 CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey İznik'te iftar yaptı

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İznik'te Aydın ailesiyle birlikte iftarını gerçekleştirdi. Bozbey, iftar sonrası programına devam edecek.

  • Aydın'da tırla motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü
    21:40 Aydın'da tırla motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü

    Aydın'ın Yedieylül Mahallesi Batı Aydın Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.A. idaresindeki tır ile Vezir Dutummeri'nin kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Dutummeri hayatını kaybetti. T.A. ise gözaltına alındı.

  • Aydın'da Motosiklet Kazası: Motosiklet Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu
    19:18 Aydın'da Motosiklet Kazası: Motosiklet Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden sürücünün kimliği belirlendi. Olay yerine gelen yakınlarının feryatları yürek burktu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 'Goca Adalılar' ile Buluştu
    19:01 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 'Goca Adalılar' ile Buluştu

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kemal Arıkan Caddesi'nde Avcılar ve Atıcılar Kulübü önünde düzenlenen 'Goca Adalılar' buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Günel, ilçenin yerli ailelerinden 'Goca Adalılar' ile buluştu. Etkinliğe, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, 1999-2009 yılları arasında iki dönem Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan Fuat Akdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, 'Kuşadası'nın marka değerini yükseltmek için yaptığı tüm çalışmalardan dolayı Başkanımız Ömer Günel'i tebrik ediyorum. Geçirdiği 5 yılın sonunda gönül rahatlığıyla söylüyorum ki Ömer Günel'in hizmet karnesi pekiyi. Bir sonraki dönem de Kuşadası'na en iyi hizmetleri getireceğinden hiçbir şüphemiz yoktur' dedi. Günel ise 'Kuşadası'nda gerçekten çok toplantı yaptık ama bugün beraber olmaktan o kadar onur duyduğum insanlar görüyorum ki. Kuşadası'nın köklü ve emektar aileleriyle bir arada olduğum için duygulanmamak elde değil. İyi ki varsınız, bizimlesiniz ve iyi ki Kuşadası'nda siyaset yapıyorum. Sizlere 5 yıl daha hizmet edecek olmanın mutluluğunu duyuyorum' diye konuştu.

  • Aydın'da feci kaza: Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    18:57 Aydın'da feci kaza: Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Aydın'ın Efeler ilçesinde hafriyat kamyonu ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, Batı Çevre Bulvarı ile Çine Caddesi kesişiminde saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi
    18:42 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan, MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve diğer esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Yavaş, alternatif yol projesinin hazır olduğunu ve gelecek ayın sonunda ihaleye çıkılacağını belirtti. Ayrıca, OTONOMİ yakınlarında açılması talep edilen fuar alanı ve Ankara'daki metro çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Aydın'da Motosiklet Sürücüsü Hafriyat Kamyonunun Altında Hayatını Kaybetti
    18:21 Aydın'da Motosiklet Sürücüsü Hafriyat Kamyonunun Altında Hayatını Kaybetti

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafriyat kamyonu ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Aydın Efeler ilçesinde motosiklet sürücüsü hafriyat kamyonunun altında kaldı
    17:12 Aydın Efeler ilçesinde motosiklet sürücüsü hafriyat kamyonunun altında kaldı

    Aydın Efeler ilçe merkezinde bulunan Yedieylül Mahallesi Batı Aydın Bulvarı üzerinde bir motosiklet sürücüsü, hafriyat kamyonunun altında kalarak sıkıştı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Aydın'da ziyaretlerde bulundu
    16:32 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Aydın'da ziyaretlerde bulundu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aydın'da çeşitli ziyaretlerde bulundu, Aydın Valisi Yakup Canbolat'ı ziyaret etti ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Programlara AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ile Ömer Özmen de katıldı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Ata Tohumları Fide Dağıtımı Yaptı
    16:09 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Ata Tohumları Fide Dağıtımı Yaptı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı'da ata tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını yaptı ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Çerçioğlu'nun fide dağıtımı yoğun ilgi görürken, pazar yerinde Çerçioğlu ile karşılan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na destek sözü verdiler.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Aydın Ünlüce'nin vefatının birinci yılında anma töreni düzenlenecek
    15:30 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Aydın Ünlüce'nin vefatının birinci yılında anma töreni düzenlenecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP'nin EBB ve Odunpazarı Belediyesi Meclis üyesi Aydın Ünlüce, vefatının birinci yılında mezarı başında anılacak. Anma töreninin ardından Ünlüce için mevlit okutulacak.

  • Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Müsabakaları tamamlandı
    15:20 Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Müsabakaları tamamlandı

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Minikler, Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Müsabakaları, 7 okuldan 180 genç sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi.

  • Aydın'da Üreticilere Destek İçin Sulama Tesisleri Yapılacak
    15:16 Aydın'da Üreticilere Destek İçin Sulama Tesisleri Yapılacak

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Koçarlı, Söke ve Kuyucak ilçelerinde sulama tesisleri yaparak üreticilere destek olmayı hedefliyor. Toplam 52 bin 287 metre tarımsal sulama şebekesiyle 6 bin 500 dönüm arazinin sulanması sağlanacak.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Aydın'da İş Dünyası ile Buluştu
    14:50 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Aydın'da İş Dünyası ile Buluştu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aydın'daki iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelmek amacıyla gerçekleştirilen program kapsamında kente geldi. Programlar basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

  • Aydın'ın Nazilli ilçesinde Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
    14:30 Aydın'ın Nazilli ilçesinde Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören gerçekleştirildi. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı çelenk sundu. Şehit kabirleri ziyaret edildi ve öğrencilere ödül verildi. Etkinliklere CHP Aydın Milletvekili de katıldı.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı
    13:55 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünde şehit ailelerini ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı.

  • Aydın'da Çanakkale Şehitleri Anma Töreni Gerçekleştirildi
    13:27 Aydın'da Çanakkale Şehitleri Anma Töreni Gerçekleştirildi

    Aydın'ın Germencik ve Yenipazar ilçelerinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Germencik Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende çelenk sunuldu ve Kanlıbahçe Şehitliği ziyaret edildi. Yenipazar ilçesindeki törende ise Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve konuşmalar yapıldı.

  • CHP Milletvekili Bülbül, Nazilli'de ikinci el kıyafet sorununu gündeme getirdi
    13:22 CHP Milletvekili Bülbül, Nazilli'de ikinci el kıyafet sorununu gündeme getirdi

    CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Şirinevler Mahallesi'nde ziyaret ettiği pazarda esnaf ve müşterilerin sorunlarını dinledi. Bülbül, ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların alım gücünün düştüğünü ve ikinci el kıyafetlere rağbet etmek zorunda kaldıklarını belirtti. Bülbül, iktidara seslenerek halkın yaşadığı çileyi görmelerini ve saraylarında oturarak gerçekleri göz ardı etmelerinin sonunun geleceğini söyledi.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kuşadası'nda 8 organizatör ve 24 düzensiz göçmeni yakaladı
    13:12 Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kuşadası'nda 8 organizatör ve 24 düzensiz göçmeni yakaladı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kuşadası ilçesinde makilik alanda gizlenen 8 organizatör ile birlikte 24 düzensiz göçmeni yakaladı. Operasyonda göçmen kaçakçılığında kullanılan botlar, sürat tekneleri ve cep telefonları ele geçirildi. Yakalanan düzensiz göçmenler Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Aydınlı Üreticiler Akbelen'i Örnek Göstererek Arazilerine İlişkin 'kamulaştırma Kararının' İptal Edilmesini İstedi
    13:03 Aydınlı Üreticiler Akbelen'i Örnek Göstererek Arazilerine İlişkin "kamulaştırma Kararının" İptal Edilmesini İstedi

    Aydın'ın Karacasu ilçesinde kurulması planlanan Hacıhıdırlar Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesine köylüler tepki gösterdi. Bölgede bulunan santrallerden olumsuz etkilendiğini belirten köylülerden Ümit Söğüt, "Buradan yaylaya çobanın evine çıktığında çobanın senin önüne koyduğu yumurta, yoğurt, tereyağı, kaymak... Her şeyin de organiğini istiyoruz. Buralar talan olduğunda nereden bulacaklar organik yumurtayı ve tereyağını. Ondan sonra süt tozuyla yaşamaya devam edecekler" dedi. Bölgede iklim değişiklikleri yaşandığına dikkati çeken Yenice Muhtarı Cavit Paksoy ise, "Bu bölgede RES kaynaklı iklim değişiklikleri var. Daha kötü günler gelecek. Hayvancılık yapanların alanları daralacak. Ondan sonra etin 500-600 lira olduğundan şikayet etmenin bir anlamı yok. Bir yandan ormanlara zarar verip bir yandan elektrik üretmek zıt şeyler" ifadelerini kullandı.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
    13:00 Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

    Aydın'da jandarma ekipleri üç ilçede gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu kullanan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlattı. İncirliova ve Söke ilçelerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

  • İzmir, Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi
    12:06 İzmir, Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi

    İzmir, Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  • Enginar Hasat Sezonu Başladı: Tabağa Ulaşana Kadar Fiyatı 400 TL'ye Çıkıyor
    11:47 Enginar Hasat Sezonu Başladı: Tabağa Ulaşana Kadar Fiyatı 400 TL'ye Çıkıyor

    Aydın'da enginar hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan enginarın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL'ye kadar çıkıyor. Aydın, Türkiye'nin en yoğun enginar üretiminin yapıldığı yer olarak biliniyor. Enginar çiftçilerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor ve 'yeşil altın' olarak adlandırılıyor. Hasat süreci içerisinde üreticiler sabahın erken saatlerinde tarlalara inerek enginarlarını hasat ediyor. Enginarın fiyatı aracı sayısı arttıkça yükseliyor ve lokantalarda müşteriye ulaşan fiyat 400 TL'ye kadar çıkabiliyor.

  • Aydın Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çanakkale Zaferi'ni Anma Mesajı Yayımladı
    11:25 Aydın Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çanakkale Zaferi'ni Anma Mesajı Yayımladı

    Aydın Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kıvrak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitleri rahmet ve minnetle anarak, onların hatırasını yaşatma ve emanetlerine layık olma azimlerini vurguladı.

  • Aydın'da '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi
    10:52 Aydın'da '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi

    Aydın'da, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Çanakkale şehitleri dualarla anıldı. Törende konuşan Üsteğmen Ümit Seyfettin Özden, şehitlerin manevi varlıklarının millet bilincinin korunmasında önemli olduğunu vurguladı. Aydın Valisi Yakup Canbolat ise şehitlere minnet ve şükranlarını iletti.

  • Tarım ve Orman Bakanlığı Aydın'a 61 Milyar TL değerinde 210 tesis inşa etti
    10:25 Tarım ve Orman Bakanlığı Aydın'a 61 Milyar TL değerinde 210 tesis inşa etti

    Tarım ve Orman Bakanlığı, Aydın'da son 21 yılda 210 tesis inşa ederek 61 milyar TL değerinde yatırım gerçekleştirdi. Bu tesisler arasında sulama tesisleri, barajlar, göletler ve taşkın koruma tesisleri bulunuyor. Ayrıca, Aydın'ın su kaynaklarının değerlendirilmesi için yeni barajlar inşa ediliyor ve içme suyu tesisleri tamamlanıyor. Bu projelerle tarımsal üretim potansiyeli artırılırken, taşkın riski azaltılıyor ve enerji üretimi sağlanıyor.

  • Aydın'da düzenlenen iftar programı gençleri bir araya getirdi
    09:58 Aydın'da düzenlenen iftar programı gençleri bir araya getirdi

    Aydın İl Gençlik ve Efeler İlçe Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gurbette Yalnız Değilsiniz' iftar programı, üniversiteli gençleri bir araya getirdi. İl Müftülüğü Ömer Kocaoğul salonunda gerçekleştirilen programda gençlere hitap eden İl Müftüsü Hasan Güneş, Ramazan ayının önemini vurgulayarak, gençlere örnek olmalarını ve anne-babalarını üzmeyecek davranışlarda bulunmalarını söyledi. İftar programına İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri ve öğrenciler de katıldı. Programın sonunda Güneş, gençlik koordinatörlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlere başarılar diledi.

  • Kuşadası'nda 75 yaşındaki adam başından aldığı darbelerle ölü bulundu
    01:01 Kuşadası'nda 75 yaşındaki adam başından aldığı darbelerle ölü bulundu

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 75 yaşındaki Abidin Canbazoğlu, evinde alkol aldığı bir kişi tarafından başından darbeler alarak ölü olarak bulundu. Şüpheli kişi ise polis tarafından aranıyor. Olayın cinayet olup olmadığı araştırılıyor.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlılarla Ramazan İftarında Buluştu
    17 Mar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlılarla Ramazan İftarında Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ile birlikte Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, paylaşım ayı olan Ramazan'ın bolluk, bereket ve barış getirmesini temenni ederek Aydınlılarla bir arada ramazan sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

  • CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Kurtuluş ve Efekent pazaryerlerinde vatandaşlarla buluştu
    17 Mar CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Kurtuluş ve Efekent pazaryerlerinde vatandaşlarla buluştu

    31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Kurtuluş ve Efekent pazaryerlerinde vatandaşlarla buluştu. Yetişkin, halka hizmet etmek için el ele vereceklerini ve kent sorunlarını birlikte çözeceklerini söyledi.

  • İstanbul Minyatürleri Sergisi
    17 Mar İstanbul Minyatürleri Sergisi

    Minyatür Sanatçısı Raif Aydın'ın İstanbul'a dair çalışmalarından oluşan sergisi, Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi olarak hizmet veren tarihi Alay Köşkü'nde 25 Mart'ta açılacak. Sergide, Aydın'ın ilk ve son dönem minyatürlerinden örneklerle, yurt içi ve yurt dışındaki koleksiyonlarda bulunan çalışmalarından seçilmiş eserlerinin fotoğraf baskıları yer alacak. İstanbul minyatürleriyle tanınan Aydın'ın ince ve detaylı klasik minyatür tekniğini çağdaş resim yorumlarıyla birleştirdiği sergide, çoğu bugüne kadar sergiye çıkmamış yaklaşık 30 minyatür sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

  • Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Beylikdüzü ve Avcılar'da Esnafa Ziyaretlerde Bulundu
    17 Mar Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Beylikdüzü ve Avcılar'da Esnafa Ziyaretlerde Bulundu

    Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü ve Avcılar'da esnafa ziyaretlerde bulundu. Aydın, Beylik Pazarı'nı dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde bir pazarı gezen Aydın, kadınlara çiçek takdim etti, çocuklara rüzgar gülü dağıttı. Aydın, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yeşilkent Cemevi'ni de ziyaret etti ve cemevinin aşevine İBB tarafından günlük getirilen 2 bin kişilik yemeğin hızla tüketildiğini öğrendi. Aydın, fakirliğin yok edilmesi gereken bir şey olduğunu belirterek, beceriksiz ve muhteris yöneticilerin insanları yoksullaştırdığını ifade etti.

  • Yasa dışı bahis firarisi 'Übeyit Bartin' yakalandı
    17 Mar Yasa dışı bahis firarisi 'Übeyit Bartin' yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis reklamı yapan ve firari olan 'Übeyit Bartin'in Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Yapılan çalışmalar sonucunda, 'Übeyit Bartin'in sahte Twitter hesapları üzerinden yasa dışı bahis reklamları yaparak vatandaşları yasa dışı bahise ve kumara yönlendirdiği tespit edildi. Operasyonun başarısıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Yerlikaya, ekipleri tebrik ederek, yasa dışı bahis ve kumar oynatanlara karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • İçişleri Bakanı: Yasa dışı bahis reklamı yapan firari 'Übeyit Bartin' yakalandı
    17 Mar İçişleri Bakanı: Yasa dışı bahis reklamı yapan firari 'Übeyit Bartin' yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yasa dışı bahis reklamı yapan firari 'Übeyit Bartin'in yakalandığını açıkladı. Operasyon sonucunda 268 yasa dışı bahis sitesi kapatıldı.

  • Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Savaş: Aydın'da Seçim Manipülasyonu Var
    17 Mar Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Savaş: Aydın'da Seçim Manipülasyonu Var

    Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Savaş, Aydın'da büyükşehir belediye başkanlığı yarışının sadece Mustafa Savaş ile Özlem Çerçioğlu arasında geçiyormuş gibi gösterildiğini iddia etti.

  • İçişleri Bakanı: Yasa dışı bahis ve kumar operasyonları devam edecek
    17 Mar İçişleri Bakanı: Yasa dışı bahis ve kumar operasyonları devam edecek

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın'da düzenlenen 'SİBERGÖZ-27' operasyonuyla yasa dışı bahis reklamı yapan Übeyit Bartin'in yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yasa dışı bahis ve kumar oynatanlara karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Operasyon sonucunda 268 yasa dışı bahis sitesi kapatıldı.

  • Yavuz Kılıç, Genç Erkekler Boks Milli Takım Baş Antrenörü olarak görevlendirildi
    17 Mar Yavuz Kılıç, Genç Erkekler Boks Milli Takım Baş Antrenörü olarak görevlendirildi

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, Türkiye Boks Federasyonu Aydın Boks İl Temsilciliği görevini yürüterek, Genç Erkekler Boks Milli Takım Baş Antrenörü olarak atanmıştır. Kılıç, öğrencileriyle birlikte Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecektir.

  • Türk Hava Yolları, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi
    17 Mar Türk Hava Yolları, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi

    Vodafone Sultanlar Ligi'nin 26. haftasında Türk Hava Yolları, kendi sahasında konuk ettiği Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 25-16, 26-24, 25-15'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Maç 75 dakika sürdü.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efekent pazarında vatandaşlarla buluştu
    17 Mar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efekent pazarında vatandaşlarla buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efekent pazarında vatandaşlar ve pazar esnaflarıyla bir araya geldi. Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik projeleriyle ekonomik olarak nefes alabildiklerini söyleyen vatandaşlar, kendisine teşekkür etti.

  • Aydın'da Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı Gerçekleştirildi
    17 Mar Aydın'da Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı Gerçekleştirildi

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen Aydın MTB CUP C2 Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 80 sporcu katıldı. Sporcular zorlu parkurda mücadele etti ve Ukraynalı Oleksandr Hudyma ile Kazak Alina Sarkulova birincilikleri elde etti.

  • Didim'de 51 düzensiz göçmen, 3 göçmen kaçakçısı yakalandı
    17 Mar Didim'de 51 düzensiz göçmen, 3 göçmen kaçakçısı yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir minibüs içerisinde 51 düzensiz göçmen ile birlikte, olayla bağlantılı 3 göçmen kaçakçısı yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, göçmen kaçakçısı şüphelileri tutuklandı.

  • Aydın'da 10 Metreden Düşen Genç Hastaneye Kaldırıldı
    17 Mar Aydın'da 10 Metreden Düşen Genç Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir genç, yaklaşık 10 metrelik yükseklikten düşerek yaralandı. Olayın ardından genç, ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

  • Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Tosun Demir'in balık tutkusu tekne sahibi yaptı
    17 Mar Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Tosun Demir'in balık tutkusu tekne sahibi yaptı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Tosun Demir, 7 yıl önce başladığı balıkçılık tutkusunu sürdürerek tekne sahibi oldu. Balık tutkusuyla denizlerin özgürlüğünde kendine yer bulan Demir, bu tutkunun bir yaşam tarzına dönüştüğünü belirtti. Hem keyif hem ticaret yapmaya başlayan Demir, balık tutkusu sayesinde kendi teknesinin kaptanı oldu.

  • Didim'de 51 düzensiz göçmen ve 3 göçmen kaçakçısı yakalandı
    17 Mar Didim'de 51 düzensiz göçmen ve 3 göçmen kaçakçısı yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir minibüs içerisinde 51 düzensiz göçmen ile birlikte, olayla bağlantılı 3 göçmen kaçakçısı yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, göçmen kaçakçısı şüphelileri tutuklandı.

  • Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret Eden Minikler Vatan Sevgisi Öğrendi
    17 Mar Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret Eden Minikler Vatan Sevgisi Öğrendi

    Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan anaokulu öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında minikler, jandarmayı daha yakından tanıdı ve vatan sevgisi konusunda bilgilendirildi. Jandarma ekipleri, ziyaret sonunda miniklere bayrak, dergi, boyama kitabı ve hediyelikler verdi.

  • Aydın'ın Nazilli ilçesinde cezaevinde yakalanan şüpheli uyuşturucu ile yakalandı
    17 Mar Aydın'ın Nazilli ilçesinde cezaevinde yakalanan şüpheli uyuşturucu ile yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde cezaevindeki yakınına getirdiği kıyafetler içerisine gizlenmiş uyuşturucu ile yakalanan şüpheli jandarmanın dikkatinden kaçamadı. Olayda şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

  • Aydın'da Geleneksel İmece Usulü İftar Büyük İlgi Gördü
    17 Mar Aydın'da Geleneksel İmece Usulü İftar Büyük İlgi Gördü

    Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Yağdere Mahallesi'nde 8 yıldır devam eden geleneksel imece usulü iftar sofrası büyük ilgi gördü. Tüm mahalle halkının katkılarıyla gerçekleşen iftar buluşmasında 3 binden fazla vatandaş bir araya geldi. Konuklara geleneksel yemekler ikram edildi ve kaynaşma sağlandı. Mahalle muhtarı, katılımcılara teşekkür etti.

  • Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de iftar programına katıldı
    17 Mar Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de iftar programına katıldı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli 23 Nisan Parkı'ndaki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, 'Bereketli iftar sofralarımızı vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz' dedi.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    17 Mar Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları kesimi, Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu, Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun belirli kesimleri, Osmaniye-Gaziantep yolunun belirli kesimleri, Tokat-Niksar yolunun belirli kesimleri, Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunun belirli kesimleri, Seydikemer-Söğüt yolunun belirli kesimleri, İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun belirli kesimleri, Diyarbakır-Mardin yolunun belirli kesimleri ve Artvin-Erzurum yolunun belirli kesimlerinde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

  • Didim'de korkunç kaza: 1 ölü
    17 Mar Didim'de korkunç kaza: 1 ölü

    Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada ağır yaralanan bir kişi, hastanede hayatını kaybetti. Ölen kişinin özel bir okulda öğretmenlik yaptığı belirtildi.

  • Didim'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti
    16 Mar Didim'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

    Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada, özel bir okulda öğretmenlik yapan Esra Uygur ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Uygur'un eşi polis memuru olarak görev yapıyordu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
    16 Mar Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda gözaltına alınan 2 şüpheli, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda 7,20 gram esrar ele geçirildi.

  • Aydın'da Haklarını Alamayan Çalışanın Kendini Yakma Girişimi Polis Tarafından Önleniyor
    16 Mar Aydın'da Haklarını Alamayan Çalışanın Kendini Yakma Girişimi Polis Tarafından Önleniyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi ulaştırma biriminde çalışan Fatih E., alacaklarının verilmediği gerekçesiyle kendisini yakma girişiminde bulundu. Polislerin ikna çabaları sonucu Fatih E. teslim oldu ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

  • Nesibe Aydın, İlkem Yapı Tarsusspor'u farklı mağlup etti
    16 Mar Nesibe Aydın, İlkem Yapı Tarsusspor'u farklı mağlup etti

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Nesibe Aydın, evinde konuk ettiği İlkem Yapı Tarsusspor'u 88-52'lik skorla mağlup etti.

  • YRP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Serdal Bulut, Köşk ilçesinde seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı
    16 Mar YRP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Serdal Bulut, Köşk ilçesinde seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

    Yeniden Refah Partisi (YRP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Serdal Bulut, Köşk ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Bulut, halka hitap ederek destek istedi ve Erbakan'ın yarım kalmış projelerini tamamlama sözü verdi.

  • Trabzonsporlu Mehmet Can Aydın'ın sağ üst adalesinde yaralanma tespit edildi
    16 Mar Trabzonsporlu Mehmet Can Aydın'ın sağ üst adalesinde yaralanma tespit edildi

    Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Can Aydın'ın sağ üst adalesinde yaralanma tespit edildiği açıklandı. Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, oyuncunun tedavisine başlandığını belirtti.

  • Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın'ın sakatlığı tespit edildi
    16 Mar Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın'ın sakatlığı tespit edildi

    Trabzonspor'un futbol A takımında yer alan Mehmet Can Aydın'ın yapılan antrenmanda yaşadığı ağrı sonucunda yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst adalesinde yaralanma tespit edildi. Oyuncunun tedavisi başlatıldı.

  • Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 'deprem anı ve tahliye tatbikatı' düzenlendi
    16 Mar Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 'deprem anı ve tahliye tatbikatı' düzenlendi

    Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticiler acil durumlar konusunda bilgilendirilirken 'deprem anı ve tahliye tatbikatı' düzenlendi. Tatbikatta deprem riskine karşı hazırlıklı olmanın ve doğru davranışların öğrenilmesi amaçlandı. Sivil Savunma Uzmanı Süleyman Şan, acil durum sırasında alınacak önlemler ve tahliye prosedürleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilere 'çök, kapan, tutun' yöntemi öğretildi.

  • AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Bahçecik Mahallesi'nde önemli bir projeyi hayata geçirecek
    16 Mar AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Bahçecik Mahallesi'nde önemli bir projeyi hayata geçirecek

    AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Bahçecik Mahallesi'nde cezaevinin yerine kültür, sanat ve spor alanlarının bulunacağı bir proje hayata geçireceklerini açıkladı.

  • Şırnak'ta şehit olan Jandarma Komanda Er Ümit Kirez anıldı
    16 Mar Şırnak'ta şehit olan Jandarma Komanda Er Ümit Kirez anıldı

    Şırnak'ta vatani görevini yaparken şehit düşen Jandarma Komando Er Ümit Kirez, şehadetinin 20. yıl dönümünde Aydın'ın Karacasu ilçesindeki mezarı başında anıldı. Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu ve protokol üyeleri, Kirez'i mezarı başında dualar okuyarak anma törenine katıldı.

  • İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla'da 30 sulak alanda 157 bin 503 su kuşu tespit edildi
    16 Mar İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla'da 30 sulak alanda 157 bin 503 su kuşu tespit edildi

    Kuş gözlemcileri, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla'daki 30 sulak alanda yapılan sayımda bu kış 157 bin 503 su kuşunu kayıt altına aldı. Gediz, Bakırçay ve Güzelhisar deltaları, İzmir Körfezi, Gölmarmara ve Bafa gölleri, Aydın Büyük Menderes Deltası, Muğla'da Baldırmaz ve Köyceğiz göllerinin de yer aldığı 30 sulak alandaki sayımlarda 81 türden 157 bin 503 kuş tespit edildi.

  • Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı'nda emekli olan doktorlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti
    16 Mar Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı'nda emekli olan doktorlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti

    Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

  • Nazilli'de KBS Denetimi: İşletme Sahibine Cezai İşlem Uygulandı
    16 Mar Nazilli'de KBS Denetimi: İşletme Sahibine Cezai İşlem Uygulandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir işletmede çalışan 4 kişinin Kimlik Bilgilendirme Sistemi'ne (KBS) girişlerinin yapılmadığı tespit edildi. İşletme sahibine 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'nun 17. Maddesi kapsamında toplam bin 68 TL idari para cezası uygulandı.

  • Aydın Nazilli'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
    16 Mar Aydın Nazilli'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 420 gram kubar esrar, 45 adet extacy hap, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Adnan Menderes Üniversitesi'nde öğrencilere bilgilendirme yaptı
    16 Mar Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Adnan Menderes Üniversitesi'nde öğrencilere bilgilendirme yaptı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesinde açtığı stantta öğrencilere KADES Uygulaması, Kadına El Kalkamaz, çevre bilinci, siber zorbalık ve internet dolandırıcılığı gibi konularda bilgilendirme yaptı. Öğrenciler, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    16 Mar Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. İstanbul-Ankara yolunun 4-5. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sürdürülüyor. Aydın-Denizli Otoyolu'nun 19-22. kilometrelerinde şev kayması sebebiyle çalışma yapılacağı için Aydın-Denizli istikameti emniyet şeridi ve sağ şerit trafik akışına kapatılacak. Mudurnu-Bolu yolunun 46-48. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları sebebiyle her iki yönde yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü gerçekleştiriliyor. Anamur-Aydıncık yolunun 44-45. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor. Beşikdüzü-Trabzon yolunun 55. kilometresindeki Trabzon Tüneli'nin (Çömlekçi mevkisi) Trabzon-Akçaabat yönündeki kuzey tüpünde yapılacak aydınlatma sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 23.00-06.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Kalkan-Kaş yolunun 35. 43. ve 44. kilometrelerinde, sahil kesimindeki taş tahkimat çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü yapılıyor. Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor. Akşehir-Yunak yolunun 62-67. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Vezirhan-Gölpazarı-Taraklı yolunun 13-16. kilometrelerinde çelik ağ yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor. Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometrelerinde üst yapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama
    15 Mar Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek N.B. isimli şüpheliyi takibe aldı. Şüphelinin evine düzenlenen operasyonda 50 gram metamfetamin ele geçirildi. N.B., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İzmir-Aydın Otoyolu'nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı
    15 Mar İzmir-Aydın Otoyolu'nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

    İzmir-Aydın Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 12 araç birbirine çarptı. Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Germencik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

  • İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı
    15 Mar İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

    Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Nazilli'de yaşanan olayda genç kızı silahla vurarak öldüren İbrahim Olece, intihar etti. Ömür Arslan'ın cenazesi Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı ve burada düzenlenen cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtüldü. Ardından Ömür Arslan, Gümüşler Mezarlığı'nda dualarla defnedildi.

  • Aydın'da Üniversiteli Gençlerden Özel Eğitim Merkezi Ziyareti
    15 Mar Aydın'da Üniversiteli Gençlerden Özel Eğitim Merkezi Ziyareti

    Aydın'ın Sultanhisar ilçesindeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören özel öğrencileri ziyaret eden üniversiteli gençler, örnek davranışlarıyla takdir topladı. Etkinlikte yüz boyama, parkur oyunu ve halat çekme yarışması yapıldı.

  • Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede talihsiz kızın tabutunun üzerine duvak örtüldü.

  • Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Olayda hayatını kaybeden iki gencin daha önce beraber çalıştıkları ve Ömür Arslan'ın iş yerini değiştirdikten sonra ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirtildi. Cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtülen genç kızın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Konya'da düşen askeri uçakta şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın'da defnedildi
    15 Mar Konya'da düşen askeri uçakta şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın'da defnedildi

    Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

  • Konya'da düşen uçağın şehidi Ercan Güven gözyaşlarıyla toprağa verildi
    15 Mar Konya'da düşen uçağın şehidi Ercan Güven gözyaşlarıyla toprağa verildi

    Konya'da düşen NF-5 tipi eğitim uçağının şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, Aydın'ın Efeler ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi. Şehit Güven için Konya Havaalanı'nda tören düzenlendi ve cenaze askeri uçakla memleketine getirildi. Cenaze namazının ardından şehit, Kemer Mezarlığı'na defnedildi. Törene, Aydın Valisi, belediye başkanları, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Aydın'ın Nazilli ilçesinde evde çıkan yangın söndürüldü
    15 Mar Aydın'ın Nazilli ilçesinde evde çıkan yangın söndürüldü

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında evde hasar meydana gelirken, yangını çıkaran kişinin eşine tepki olarak çıkardığı iddia edildi. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya'da kampa başladı
    15 Mar Kadın Milli Satranç Takımı Macaristan'da düzenlenecek Dünya Satranç Olimpiyatı için Antalya'da kampa başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadın Milli Satranç Takımı, 10-23 Eylül tarihleri arasında Budapeşte'de düzenlenecek olan 44. Dünya Satranç Olimpiyatı'na hazırlık amacıyla Antalya'da kampa girdi. Milli takım, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle kamp sürecini sürdürecek. Kampın antrenörlüğünü GM Nidjat Mammadov yaparken, IM Ekaterina Atalık, WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WGM Kübra Öztürk Örenli, WFM Gülenay Aydın ve WIM Hayale İsgenderova da takımda yer alıyor. Milli sporcular, çevrim içi eğitimlerin ardından Mart ayına kadar yüz yüze kampla devam edecek.

  • Şehit Uzman Çavuş Güven'in cenazesi memleketi Aydın'a getirildi
    15 Mar Şehit Uzman Çavuş Güven'in cenazesi memleketi Aydın'a getirildi

    Konya'da, NF-5 tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi memleketi Aydın'a getirildi. Güven, çalışma yaptığı sırada uçağın düştüğü yerde hayatını kaybetmişti.

  • IKBY Seçimlerine Türkmenler Tek Listeyle Katılacak
    15 Mar IKBY Seçimlerine Türkmenler Tek Listeyle Katılacak

    Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf, Türkmenlerin 10 Haziran'daki IKBY milletvekili seçimlerine ITC'nin liderliğindeki tek listeyle katılacağını belirtti. Irak Yüksek Federal Mahkemesinin, IKBY Meclisindeki Türkmenlere 5, Hristiyanlara 6 olmak üzere 11 kişilik kotanın Anayasa'ya aykırı olduğu kararını vermesinin ardından Türkmenler ve Hristiyanlar 10 Haziran'daki seçimlere kota dışından katılacak.

  • Aydın Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Play-off Hedefine Ulaşamadıkları İçin Üzgün
    15 Mar Aydın Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Play-off Hedefine Ulaşamadıkları İçin Üzgün

    Aydın Büyükşehir Belediyespor başantrenörü Alper Hamurcu, play-off hedefine ulaşamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Takım, ligde kalmayı garantilemesine rağmen ilk 8 içerisinde yer alamadığı için play-off şansını kaybetti. Hamurcu, sezonun istedikleri gibi gitmediğini belirtirken, takımın gelecek sezon play-off ve Avrupa kupalarında mücadele etme hedefini sürdüreceğini ifade etti.

  • Konya'da düşen askeri eğitim uçağındaki şehit için tören düzenlendi
    15 Mar Konya'da düşen askeri eğitim uçağındaki şehit için tören düzenlendi

    Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Aydın'a uğurlandı.

Advertisement