Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Yerine Taşındı

Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Yerine Taşındı

Ağrı’nın Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası, satın aldığı yeni yerine taşındı.

25.10.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası, satın aldığı yeni yerine taşındı.

Uzun yıllardır yer sorunu yaşayan Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yaklaşık iki yıl önce yapılan seçimde başkanlığa getirilen Süleyman Laçin'in girişimleriyle yeni yerine kavuştu. Çarşı merkezinde bulunan ve bütün esnaflara yakın bir konumda olan odanın yeni yeri, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Odanın açılışında konuşan Süleyman Laçin, 150 bin nüfuslu ilçede odanın bir yerinin olmamasının kendileri için büyük bir sıkıntı oluşturduğunu söyledi. Laçin, "Bizde yönetim kurulumuzla yaptığımız istişareler sonucunda odamızı ve esnafımızı bu sıkıntıdan kurtarmak için bir araya geldik ve odamıza bir yer satın alma konusunda karar aldık. Bu karar doğrultusunda ilçe merkezinde bir yer aldık ve odamızı taşıdık" dedi.

Başkan Laçin, ilçe esnafına böyle bir yer kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ve kapılarının bütün Patnos esnafına açık olduğunu belirtti.

Açılışa AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, Patnos Şoförler Odası Başkanı Ercan Haliloğlu, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, Eğitim Bir-Sen Patnos Şubesi Başkanı Fikret Ayaz, Kızılay Patnos Şubesi Başkanı M. Nasır Açık, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları, Patnos esnafı ve vatandaşlar katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement