Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Müdür Demiralay'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Müdür Demiralay'a Veda Yemeği

Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Müdür Demiralay\'a Veda Yemeği

Ağrı'nın Patnos Emniyet Müdürü Demiralay'ın Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle Patnos Gazeteciler Cemiyeti veda yemeği düzenledi.

21.07.2014 14:20  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay'ın Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGADER) tarafından veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, Dedeli Belde Başkanı Veysi Durak, İlçe Müftüsü Abdulvehap Şakrak, Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Faruk Kalandere Patnos Devlet Hastanesi Müdürü Alaattin Yeğen, Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ayaz, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ve esnaflar katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, göreve başladıktan sonra Patnos halkının ve mesai arkadaşlarının sıcakkanlılığını gördüğünü ve bu yüzden Patnos'tan ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu belirterek, iki yıl içerisinde Patnos'un her yönden ileri gitmesi için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGADER) Başkanı Faruk Yavuz ise; Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay ile daha uzun yıllar birlikte çalışmayı arzu ettiklerini ve bu atamanın zamansız çıkmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Yemekten sonra Patnos Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay'a Patnos ilçesinin her yönden gelişmesine büyük katkılar sunmasından dolayı Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Semih Yardımcı tarafından plaket verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Müdür Demiralay'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement