Patnos Sivil Toplum Platformu'ndan İl Birincisine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Patnos Sivil Toplum Platformu'ndan İl Birincisine Teşekkür

Patnos Sivil Toplum Platformu\'ndan İl Birincisine Teşekkür

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Sivil Toplum Platformu üyeleri, il genelinde yapılan ‘O’nu En Güzel Kim Anlatır’ yarışmasında birinci olan Patnos Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Dilmaç’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

21.04.2016 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Sivil Toplum Platformu üyeleri, il genelinde yapılan 'O'nu En Güzel Kim Anlatır' yarışmasında birinci olan Patnos Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Dilmaç'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Daha önce ilçelerde yapılan yarışmada birinci çıkan öğrencilerin yarıştığı ve finalinin Ağrı Kültür Merkezi'nde yapıldığı 'O'nu En Güzel Kim Anlatır' yarışmasında birinci olan Patnos Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Dilmaç ve okul müdürü Murat Aslan'ı ziyaret eden Patnos Sivil Toplum Platformu üyeleri, "Allah kardeşimizin Peygamber Efendimize duyduğu sevgi ve muhabbeti daim kılsın. Rabbim hepimize O'nun (sav) yolunda bir ömür yaşamayı nasip etsin" dediler.

Ziyarete Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, Patnos Esnaf Odası Başkanı Süleyman Laçin, Patnos Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Fikret Ayaz, Seher Vakti Derneği Başkanı Alpaslan Özkaya, Patnos Şura İlim ve Kültür Derneği Başkanı M. Akif Dadaş ve basın mensupları katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Sivil Toplum Platformu'ndan İl Birincisine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement