Patnos'ta 7 Bin Öğrenciye Giysi Yardımı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta 7 Bin Öğrenciye Giysi Yardımı

Patnos\'ta 7 Bin Öğrenciye Giysi Yardımı

Ağrı'nın Patnos Gazeteciler Cemiyetinin girişimleri sonucu yaklaşık 7 bin öğrenciye mont, pantolon, gömlek, çorap, kazak ve hırka yardımı yapıldı.

09.03.2015 12:05  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos Gazeteciler Cemiyeti'nin (PAGACEM) girişimleri sonucu yaklaşık 7 bin öğrenciye mont, pantolon, gömlek, çorap, kazak ve hırka yardımı yapıldı.

Patnos Kaymakamlığı ve Patnos Gazeteciler Cemiyeti'nin (PAGACEM) desteği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın gözetiminde öğrencilere giysi yardımı yapıldı. Patnos Anadolu Lisesi'nde yapılan programa Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ile Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Murat Kılıç, İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa ve Patnos Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı. LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından gönderilen yardım paketleri, ilçeye bağlı köy ve merkez okullarında yaklaşık 7 bin öğrenciye dağıtıldı. Yardım paketlerinin içerisinde mont, pantolon, kazak, gömlek, çorap ve benzeri muhtelif birçok ürünün bulunduğu belirtildi.

Dağıtım esnasında öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürleri memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, "Biz yönetim kurulumuz olarak bir karar aldık ve bu karar doğrultusunda ilçemizdeki yardıma muhtaç çocuklarımıza nasıl bir yardımda bulunabiliriz dedik. Bu kararla LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi'ni aradık ve ilçemizde böyle bir ihtiyacın olduğunu söyledik. Sağ olsun kendileri de bizleri kırmadılar ve bu isteğimizi yerine getirdiler. Şirket bu öğrencileri sevindirdi, Allah da onları sevindirsin" diye konuştu.

Kaymakam Mahmuthan Arslan ise, LC Waikiki ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirtti. Arslan, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde yaklaşık 7 bin ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos'ta 7 Bin Öğrenciye Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement