Patnosgücü Spor, Adem Bilici ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Patnosgücü Spor, Adem Bilici ile Anlaştı

Patnosgücü Spor, Adem Bilici ile Anlaştı

2015-2016 futbol sezonunda Ağrı 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Patnosgücü Spor, İstanbul Zeytinburnu Spor Kulübü’nden Adem Bilici ile sözleşme imzaladı.

19.06.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 futbol sezonunda Ağrı 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Patnosgücü Spor, İstanbul Zeytinburnu Spor Kulübü'nden Adem Bilici ile sözleşme imzaladı.

Ağrı 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Patnosgücü Spor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Güçlü bir kadroyla lige girme hedefinde olan Patnosgücü Spor, dış transferde görüştüğü İstanbul Zeytinburnu Spor Kulübü futbolcusu Adem Bilici ile sözleşme imzalandığını açıkladı. İmzalanan sözleşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adem Bilici, Patnosgücü Spor Kulübü'nden başarılar kazanmak istediğini söyledi. Hedefleri belli olan bir kulübe geldiğini ifade eden Bilici, "Patnosgücü Spor Kulübü'nden teklif geldiğinde tercihimi buradan yana kullandım. Patnosgücü Spor'un hedefleri belli. Büyük hedefleri olan Patnosgücü Spor'dan gelen teklifi de seve seve kabul ettim. Burada olmaktan çok mutluyum. Başarılar elde etmek için buradayım. Patnosgücü formasıyla çok büyük işler yapacağımızı, başarılı olacağımızı umuyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnosgücü Spor, Adem Bilici ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement