Zonguldak'ta Patpat ile Okula Giden Liseliler Kaza Yaptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Patpat ile Okula Giden Liseliler Kaza Yaptı: 6 Yaralı

Zonguldak\'ta Patpat ile Okula Giden Liseliler Kaza Yaptı: 6 Yaralı

Zonguldak'ta öğrenci servisi olmadığı için okula 'patpat' olarak bilinen tarım aracıyla giden 6 lise öğrencisi, kaza yaptı.

17.09.2014 12:29  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde okula 'patpat' olarak bilinen tarım aracıyla giderken kaza yapan 6 lise öğrencisi yaralandı.

SERVİS OLMADIĞI İÇİN TARIM ARACIYLA OKULA GİTTİLER

Kaza, bu sabah ilçeye bağlı Çaylıoğlu Köyü Güneşli Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. Davutlar Köyü'nde oturan 17 yaşındaki Halit Kılıçarslan, kardeşi 15 yaşındaki Umutcan Kılıçarslan ile öğrenci servisi olmadığı için babasına ait tarım aracını alarak Çaylıoğlu'ndaki Güneşli Çok Programlı Lisesi'ne gitmek üzere yola çıktı. Halit Kılıçarslan, yol üzerinde aynı okula giden 4 arkadaşını da tarım aracının arkasındaki kasaya aldı.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Halit Kılıçarslan yönetimindeki tarım aracı, okula yaklaşıldığı sırada kontrolden çıkarak devrildi. Kazada Halit ve Umutcan Kılıçarslan ile Aykut Arslan, Mustafa Özer, Tuğrul Aydın ve İsmail Ünlü yaralandı. Öğrenciler, Ereğli Devlet Hastanesi ile Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı. Yakınlarından bazıları hastane önünde fenalık geçiren öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

KAZA KÖPEK YÜZÜNDEN OLMUŞ

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen sürücü Halit Kılıçarslan, önlerine çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu çevirince devrildiklerini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Patpat ile Okula Giden Liseliler Kaza Yaptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement