Patron Mutlu Son İstedi, Gala Seyircisi Salondan Mutlu Ayrıldı! - Son Dakika
Kültür Sanat

Patron Mutlu Son İstedi, Gala Seyircisi Salondan Mutlu Ayrıldı!

Patron Mutlu Son İstedi, Gala Seyircisi Salondan Mutlu Ayrıldı!

Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi "Patron Mutlu Son İstiyor"un galası 25 Aralık Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum Sinemalarında gerçekleşti.

26.12.2013 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir senaryo yazarının "patron"un siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazma macerasının anlatıldığı, senaryosu Yılmaz Erdoğan'a, yönetmen koltuğu Kıvanç Baruönü'ye ait olan BKM Yapımı "Patron Mutlu Son İstiyor"un galasına filmin oyuncuları Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Nusret Çetiner'in yanı sıra sanat ve medya dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Geceye katılan isimler arasında filmin senaristi Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin Erdoğan, filmde konuk oyuncu olarak yer alan Saba Tümer, Sermiyan Midyat, Saadet Işıl Aksoy-Pamir Kıramer, Okan Çabalar, İrem Sak, Murat Serezli, Nevra Serezli, Metin Uca, Serkan Altunorak, Yüksel Aytuğ ve eşi, Sinemis Candemir, Gülay Baltacı, Ozan Açıktan, İzzet Öz, Bülent Parlak- Burcu Gönder, İpek Durkal, Neşe Sayles, Levent İdem, Pelin Körmükçü-Bedrettin Başar, Serkan Altunorak, Tarık Ünlüoğlu- Gülenay Kalkan, Şebnem Sunar Küçük, Betül Demir,Fırat Parlak, Özer Atik, Ömer Faruk - İpek Sorak, Ozan Açıktan, Haluk Piyes, Özer Atık, Aydan Taş, Mahir İpek, Devrim Yakut, Cem Karcı, Şencan Güleryüz, Yasemin Şefik, Ceren Doğal, Eren Bakıcı ve Melih Selçuk vardı.

FİNALDE EKİP AYAKTA ALKIŞLANDI!

Filmin finalinde tüm salon, oyuncuları ayakta alkışladı. Filmin senaryo yazarı Yılmaz Erdoğan başta filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü olmak üzere Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu ve tüm ekibi tebrik etti. Gala seyircisi bitiş jeneriğindeki "Patronun" şarkısına alkışlarla ritim tutarak eşlik etti.

YILMAZ ERDOĞAN BU KEZ SADECE SENARYOSU İLE BEYAZPERDEDE!

Basın mensuplarının karşısına geçen ekipte ilk olarak Yılmaz Erdoğan ''Bu benim senarist olarak ilk filmim. O yüzden başka bir heyecan yaşıyorum. Uzun zamandır ilk defa sadece senarist olarak çalıştığım bir iş oldu 'Patron Mutlu Son İstiyor'. Ama arkadaşlarım kurulan hayali o kadar geliştirip, öyle güzel bir hale getirmişler ki, çok güzel bir film seyrettim. Enteresan bir deneyimdi benim için. Tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi.'' dedi.

"UMARIM PATRON DAHA ÇOK MUTLU SONLAR İSTER!"

Filmin başrol oyuncularından Tolga Çevik, "Çok enteresan bir maceraydı. Klasik başlayan ve çok güzel finali olan bir senaryo. Şahane bir yönetmen ve muhteşem partnerler. Çok güzel bir hikayenin içinde bulunduğumuz için çok mutluyuz. Türk Sinemasının 100. Yılının ilk filminin içinde adımızın geçmesi, bizim için bir onur vesilesi. İnşallah patron daha çok mutlu sonlar ister de daha çok hikayelerde bir araya geliriz." dedi.

Filmin kadın başrol oyuncusu Ezgi Mola ise heyecanını "Valla ben heyecanlıyım biraz. Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba izleyenlar memnun oldu mu diye. Çünkü biz çok keyifle çalıştık başta da söylediğim gibi. Bundan sonrası artık seyircinin takdirine kalmış. Büyük bir mutlulukla setten çıktık. Umarım herkes aynı keyfi, mutluluğu yaşar. Biz mutluyuz, umarım seyirci de aynı şekilde mutlu olur." Dedikten sonra son sözü filmin yönetmeni Kıvanç Baruönüne bıraktı. Kıvanç Baruönü filmden sonra mutluluğunu "Ben kendimi projenin en başından beri çok şanslı hissediyorum. Yola çıkarken, bir yönetmenin baş ucu kitabı, olmazsa olmazı iyi bir senaryodur... Yılmaz Erdoğan'In senaryosuyla yola çıkıyor olmak, kalemine en çok güvendiğim kişi ile yola çıkıyor olmak, bana büyük bir güç verdi. Arkasından oyuncular, doğru cast ile buluşturabilmek işi kat kat büyüttü. Ben çok keyif aldım. Galiba iyi bir senaryo, iyi oyunculardan sonra, kötü bir film olması için de yönetmenin çok beceriksiz olması lazım. O kadar beceriksiz değilim galiba.'' sözleriyle dile getirdi.

KASLARI SETTE OLAY OLDU!

Basın toplantısında gazeteciler, film boyunca vucüd çalışırken izledikleri Murat Başoğlu'nun adonislerini de dile getirdiler. Yılmaz Erdoğan konuyu ''Evet, o kaslar setin de moralini bozdu. Şu an herkes biraz üzgün sette. Herkes fitness'a yazıldı Murat yüzünden. Ama söylemeden geçemeyeceğim, süper bir performanstı.'' diye yorumladı.

Oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra filmin after partysinde tebrikleri kabul edip, eğlendiler.

"Patron Mutlu Son İstiyor" 1 Ocak Çarşamba günü tüm sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Patron Mutlu Son İstedi, Gala Seyircisi Salondan Mutlu Ayrıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti
    18:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'taki manolya ağacının altına Zeki Müren'in heykelini dikti. Başkan Tunç Soyer, Zeki Müren'in İzmir ile güçlü bir bağa sahip olduğunu belirtti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı
    18:01 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü sahnelerinde düzenlediği ücretsiz oyunlarla kutladı. Ulusal ve uluslararası bildirilerin okunduğu etkinlikte, tiyatronun iletişimdeki önemi ve sanatın barışa olan katkısı vurgulandı.

  • İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü
    17:47 İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü

    İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Topluluğu tarafından düzenlenen yarışmada iki ödül kazandı. Nişan Şirinyan 'Sürekli Mükemmeliyet' ödülünü, Can Atak ise 'Çarpışma' oyunuyla 'Tek Kişilik Performans (Erkek)' ödülünü aldı. Ödüller, 25 Nisan'da Kozyatağı'ndaki Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek.

  • Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor
    17:17 Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor

    TRT Belgesel'de yayınlanan 'Oyunbozan' belgeselinin dördüncü bölümü olan 'Gökbey', Türk Silahlı Kuvvetleri'nin genel maksat helikopteri olan 'Gökbey'in üretim sürecini ve testlerini anlatıyor. Belgeselde, helikopterin çift motorlu ve tek motorlu test süreçleri grafikler, animasyonlar ve görüntüler eşliğinde izlenebilecek.


Advertisement