Patronlar Büyük Balığın Peşinde - Son Dakika
Güncel

Patronlar Büyük Balığın Peşinde

Patronlar Büyük Balığın Peşinde

İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı'da bu yıl sekizincisi düzenlenen Alaçatı Uluslararası Balık Avı Turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

11.10.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı'da bu yıl sekizincisi düzenlenen Alaçatı Uluslararası Balık Avı Turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Diğer balıkçılarla birlikte denize açılan işadamları en büyük balığı yakalamak için gün boyu ter döktü.

Çeşme Belediyesi'nin katkılarıyla, Vodafone Red ana sponsorluğunda gerçekleşen turnuvaya; Berent Akdemir, Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, İskender Atakan, İstemi Gürel, Rıza Işık, Turgut Konukoğlu da katıldı. Kısa zamanda Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışmalarından olmayı başaran 20 bin dolar ödüllü Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na katılan ekipler 'En Fazla Balık, 'En Büyük Balık', 'Yakala Bırak Ödülü', 'Özel Kategori', 'Jüri Özel Ödülü', 'Bayan Ödülü' ve 'Çocuk Ödülü' kategorilerinde turnuvanın üçüncü gününde ter döktü. Ekipler, sabahın erken saatlerinde denize açıldı. Geçen yılın rekorunun da egale edildiği yarışmada 76 tekne ile 330 amatör balıkçı mücadele verdi. Türkiye ve Yunanistan karasularının altışar mil açığında uluslararası sularda gerçekleşen etkinliğin kazananı; yarınki mücadele belirleyeceği kaydedildi. Turnuvaya katılımın her yıl arttığını söyleyen Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, etkinlikle birlikte Kurban Bayramı tatili sonrası sakinleşen Çeşme sokaklarını tekrar hareketlendirdiğini belirtti.

Turnuvanın son gününde Offshore balıkçıları sabah saatlerinde tekrar denize açılacak. Tutulan balıkların tartısı ve hakem kararları sonrası iki günün değerlendirmesi yapılıp, kategorilerdeki şampiyonlar belirlenecek. Ödül töreninin ardından tutulan balıklarla hazırlanacak yemeklerin sunulmasıyla turnuva sona erecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patronlar Büyük Balığın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement