Patronlar İzmir'de Kadın Sorunlarını Konuşacak - Son Dakika
Yerel

Patronlar İzmir'de Kadın Sorunlarını Konuşacak

Patronlar İzmir\'de Kadın Sorunlarını Konuşacak

“Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi İzmir Toplantısı” 1 Haziran Çarşamba günü Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TÜRKONFED), Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED), Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) işbirliği ile Ege İhracatçılar Birliği Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

29.05.2016 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi İzmir Toplantısı" 1 Haziran Çarşamba günü Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TÜRKONFED), Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED), Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) işbirliği ile Ege İhracatçılar Birliği Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu'nun yapacağı toplantıda bölgenin en başarılı girişimcilik hikayesine sahip ve aynı zamanda bölgenin en başarılı iş kadınına ödüller verilecek. Toplantıya Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadoğlu, BASİFED Başkanı Levent Akgerman, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı, Suteks Yönetim Kurulu Başkanı Nur Ger katılacak.

Toplantıda Türkiye'deki kadın kavramını tartışacaklarını dile getiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Betül Elmasoğlu, kadını iş yaşamındaki yerinin daha da güçlendirilmesi ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlaması için yapılması gerekenleri konuşacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patronlar İzmir'de Kadın Sorunlarını Konuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement