Paü Spor Merkezinin Adı "Ömer Halisdemir" Oldu - Son Dakika
Yerel

Paü Spor Merkezinin Adı "Ömer Halisdemir" Oldu

Paü Spor Merkezinin Adı "Ömer Halisdemir" Oldu

Pamukkale Üniversitesi Senatosu aldığı kararla, 15 Temmuz darbe gecesinde şehit olan Astsubayı Ömer Halisdemir’in adını spor merkezi’ne verdi.

26.08.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Üniversitesi Senatosu aldığı kararla, 15 Temmuz darbe gecesinde şehit olan Astsubayı Ömer Halisdemir'in adını spor merkezi'ne verdi.

Pamukkale Üniversitesi Senatosu tarafından 15 Temmuz darbe gecesi darbecilere karşı direnirken şehit düşen Astsubayı Ömer Halisdemir'in ismi Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksine verildi. Daha ismi Prof. Dr. Hasan Kazdağlı Spor Merkezi'nin adı, üniversite senatosunun aldığı kararla Astsubay Ömer Halisdemir olarak değiştirildiği duyuruldu.

Şehitleri unutmamak ve onların adlarını yaşatmak amacıyla bunu değiştirdiklerini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, "Bilim sanat, kültür, spor ve her alanda üstün başarılarınızla üniversitemizin adını yerel, ulusal, uluslararası alanda bir bayrak gibi en yukarılarda dalgalandırabildiğimizde şehidimiz Ömer Halisdemir'in ölmediğini, onun ruhunun bizlerde yaşadığını, vatanımız için bizlerin neler yapabildiğimizi göstermeliyiz. Bir ölüp bin dirildiğimizi göstermeliyiz. Ömer Halisdemir'in adının yaşadığı bu güzel spor tesisinden binlerce kahraman Ömer Halisdemirlerin yetiştiğini, çoğaldığını görmek en büyük arzumuz, mutluluğumuzdur.Bu vesileyle kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paü Spor Merkezinin Adı 'Ömer Halisdemir' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement