Paul Pierce'tan Eski Günlerinden Enstantaneler! Wizards - Raptors: 3-0 - Son Dakika
Spor

Paul Pierce'tan Eski Günlerinden Enstantaneler! Wizards - Raptors: 3-0

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Washington Wizards, Toronto Raptors'u 106-99 mağlup etti.

25.04.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Konferansı'nda 4. ve 5. sırayı paylaşan ekiplerin karşı karşıya geldiği play-off ilk turu mücadelesinde, Washington Wizards, Toronto Raptors'u 106-99 mağlup ederek seride durumu 3-0'a getirdi.

Kariyerinin büyük bölümünü Boston Celtics'te geçiren ve şu anda Washington Wizards forması terleten 37 yaşındaki Paul Pierce, maçın sonlarına doğru bulduğu 3 sayılık basketler ile takımının kritik bir galibiyet almasında baş rolü oynadı ve bu takımda neden yer aldığını göstermiş oldu. Pierce, maçın son 1.5 dakikasında soktuğu çok kritik 3 sayılık basket ile Boston Celtics günlerini anımsattı. Maçtan sonra açıklamalar yapan Pierce, Bu anların lezzetini çıkarıyorum çünkü kariyerimde bunları daha ne kadar yaşarım bilmiyorum. dedi.

Deplasmandaki 2 galibiyet avantajı ile sahaya çıkan Wizards, bu galibiyet ile turu yarıladı. Takımda pivot Marcin Gortat maçı 24 sayı 14 ribaund 5 asist ve 4 blok ile tamamladı. Joh Wall da 19 sayı 15 asist ile oynarken, Paul Pierce de 18 sayısı ile galibiyete destek verdi.

Raptors cephesinde ise en etkili isim DeMAr DeRozan oldu. DeRozan ilk çeyrekte tam 20 sayı attığ maçı 32 sayı 6 ribaund 6 asist ile kapattı. Amir Johnson da 14 sayı 12 ribaund ile double-double yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Paul Pierce'tan Eski Günlerinden Enstantaneler! Wizards - Raptors: 3-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement