Payas'a 1 Milyon Liralık Proje - Son Dakika
Yerel

Payas'a 1 Milyon Liralık Proje

Payas ilçesinde Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenecek olan "Payas Sahili, Cin Kule ile Canlanıyor" ve "Sarı Selim Camii Medrese Odalarının Tadilatı" projeleri için imza töreni düzenlendi.

08.07.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Payas ilçesinde Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenecek olan "Payas Sahili, Cin Kule ile Canlanıyor"  ve "Sarı Selim Camii Medrese Odalarının Tadilatı" projeleri için imza töreni düzenlendi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Külliyesi'ndeki imza töreninde, DOĞAKA'nın çağrısına, katıldıkları iki projenin de destek görmesinden son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Toplam 18 ayda tamamlanması planlanan projelerin toplam maliyetlerinin 1 milyon 100  bin lira olduğunu kaydeden Altan, bu projelerin ilçeye turizm açısından önemli katlı sağlayacağını söyledi.

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız da, projelerin hayırlı olmasını temenni ederek, 2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde toplam 64 proje başvurusu alındığını, 25 başarılı proje ile sözleşme yapılacağını kaydetti.

İmza törenine Kaymakam Hakan Kılınçkaya da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Payas'a 1 Milyon Liralık Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement