Payas'ta Öğrencilere İnternetin Zararları Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Payas'ta Öğrencilere İnternetin Zararları Anlatıldı

Payas\'ta Öğrencilere İnternetin Zararları Anlatıldı

Hatay’ın Payas ilçesinde, emniyet müdürlüğü siber suçlarla mücadele şubesi öğrencilere internetin zararları ve risklerini anlattı.

10.03.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Payas ilçesinde, emniyet müdürlüğü siber suçlarla mücadele şubesi öğrencilere internetin zararları ve risklerini anlattı.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından düzenlenen sunumda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, "Teknoloji çağı dediğimiz dünyada haberleşme ve iletişim teknolojilerinin hızlı gelişimiyle birlikte internette yediden yetmişe bütün insanlar tarafından hayatın her aşamasında kullanılmaktadır. İçerisinde bazı olumsuzlukları da getirebilecek olan internet dünyasının zararlarına karşı ilgili birimlerimizce bilinçlendirme yapmaktayız" dedi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü İbrahim Akdoğan, internetin zararları ve risklerini anlattığı sunumda son yıllarda büyük bir artışla ticari ve sosyal hayatın sanal ortama taşınmasıyla internet kullanımında bu alanlarda da artış gösterdiğini söyledi. Akdoğan, "Teknolojinin getirdiği pek çok kolaylıklar kötü niyetli kişiler için bilişim sistemlerini çok cazip hale getirmektedir. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız özellikle çocuklarımızı kontrol altında bulundurmalıyız" diye konuştu.

Selim Şahin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler, öğretmenler ve aileler katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Payas'ta Öğrencilere İnternetin Zararları Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement