Payas'ta Tır Garajına Kaçak Mazot Baskını - Son Dakika
Güncel

Payas'ta Tır Garajına Kaçak Mazot Baskını

Payas\'ta Tır Garajına Kaçak Mazot Baskını

Hatay'ın Payas İlçesi'nde TIR'ın yakıt deposunda yurda soktukları kaçak mazotu seyyar sayaç ile bidonlara aktarıp piyasaya sürenlere polis operasyon düzenledi.

03.07.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Payas İlçesi'nde TIR'ın yakıt deposunda yurda soktukları kaçak mazotu seyyar sayaç ile bidonlara aktarıp piyasaya sürenlere polis operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Payas polisi, bir ihbar üzerine Adam Yavuz Caddesi'ndeki TIR garajına operasyon düzenledi. Ekipler, burada yaptıkları araştırmada da TIR'ların kullandıkları akaryakıt depoları başta olmak üzere yedek depo ve özel yaptırılmış bölmelerde yurda kaçak soktukları mazotun, garajda TIR depolarından seyyar sayaçla bidonlara aktarılarak piyasaya sürüldüğünü tespit etti. Mazot doldurulan bidonların daha sonra bir otomobilin bagajına ve arka koltuk bölümüne yüklenerek kaçak mazot isteyenlere servis yapıldığını belirleyen ekipler, isimleri açıklanmayan 2 kişi gözaltına alınırken, 750 litre de kaçak akaryakıt ile seyyar sayaçlar ele geçirdi.

Ekipler, ikinci operasyonu kent merkezindeki bir depoya düzenledi. Kilidi kırarak içeri giren polis, bidonlar içerisinde bin 140 litre kaçak mazot ile mazotların aktarılmasında kullanılan seyyar sayaçlar ele geçiren polis, depo sahiplerinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

1 AYDA 31 BİN 500 LİTRE

Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son bir ay içerisinde yapılan operasyonlarda 31 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildiğini, haklarında işlem yapılan 45 kişiden 36'sının tutuklandığını ve 7 aracın da trafikten men edildiğini belirtti. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Payas'ta Tır Garajına Kaçak Mazot Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement