Paylaşma Kültürü Hatay'da HBB İle Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Paylaşma Kültürü Hatay'da HBB İle Büyüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya, onların omuzlarındaki yükü hafifletmeye devam ediyor.

11.11.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yönüyle zengin Anadolu topraklarındaki yardımlaşma ve dayanışma kültürünü Hatay'da büyüten HBB, ulaştığı her noktada vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insanı merkeze alan sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden HBB ekiplerinin en son yardım durağı Kumlu oldu. Kumlu'daki 15 farklı mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi tarafından gıda yardım kolisi dağıtıldı.

Dağıtılan gıda yardım paketleriyle maddi durumu yeterli olmayan ailelere bir nebze de olsun destek olan HBB ekipleri, yapılan yardımlar karşısında mutluluklarını gizleyemeyen Kumlu halkının sevincine ortak oldu.

DAĞITIMLAR HAKKANİYET TEMELİNDE DEVAM EDECEK

Ücretsiz olarak büyük hassasiyetle dağıtılan gıda kolileri ile dar gelirli vatandaşların ekonomik yükünü hafifleten Hatay Büyükşehir Belediyesi, yardımların hakkaniyet temelinde dağıtımına devam edileceğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paylaşma Kültürü Hatay'da HBB İle Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement