Pazar Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Pazar Buluşmaları Devam Ediyor

Altındağ’da birlik ve beraberliğin sembolü haline gelen pazar kahvaltıları tüm hızıyla sürüyor.

28.03.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ'da birlik ve beraberliğin sembolü haline gelen pazar kahvaltıları tüm hızıyla sürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltının bu haftaki konukları Karacaören ve Karakum Mahallesi sakinleri oldu. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki programda yaklaşık 500 Altındağlı vatandaş yer aldı.

BAŞKAN TİRYAKİ'DEN DOSTLUK VE KARDEŞLİK MESAJI

Başkan Tiryaki, kahvaltı sonrasında Altındağlı hemşehrilerine seslendi. Günümüzde insani ilişkilerin giderek gerilediğinibelirten Tiryaki, bu tür programlarla dostluk ve kardeşlik bağlarının güçleneceğini vurguladı. Başkan Tiryaki, konuşmasına şöyle devam etti: "Soğuk bir Ankara sabahında kalkıp buralara kadar geldiniz. Hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bizimle aynı sofrayı paylaşıyorsunuz. Bu kahvaltılara anlam katan sizlersiniz. Mevlam attığınız her adım başına sevap yazsın.

"BU GÜNLERDE DAHA ÇOK KENETLENMELİYİZ"

Tüm dünyaya barış ve huzur dileyen Başkan Tiryaki, kötü günlerin bir an önce son bulmasını temenni etti.Atalarımızın yıllarca birlik ve beraberlik içinde barış dolu duygularla yaşadıklarına dikkat çeken Başkan Tiryaki, "Kötü günlerin geride kalacağına inanıyorum. Bu günlerde daha çok kenetlenmeliyiz. Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazar Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement