Pazar Sabah İlk Durak Dilovası - Son Dakika
Güncel

Pazar Sabah İlk Durak Dilovası

Pazar Sabah İlk Durak Dilovası

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın katılımıyla Cuma günü başlayan MHP Kocaeli Teşkilatı'nın İlçe İlçe Değerlendirme Toplantıları Dilovası ve Gebze'deki toplantılarla devam etti.

22.04.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın katılımıyla Cuma günü başlayan MHP Kocaeli Teşkilatı'nın İlçe İlçe Değerlendirme Toplantıları Dilovası ve Gebze'deki toplantılarla devam etti.
Pazar sabahı Dilovası İlçe Başkanlığı'nda İlçe Yönetimi ile bir araya gelen Türkkan, diğer ilçelerdeki gibi her partilinin tek tek söz almasını ve kendilerinde ya da başka bir yerde buldukları seçim sonucuna etki eden noktaları belirtmelerini istedi

Özeleştiri yapan Dilovası İlçe Teşkilatı üyeleri neden başarısız olunduğu sorularına yanıt aradı.
Kadınlara ve gençlere bundan sonra daha da ağırlık verilmesinin benimsendiği toplantıdan çıkan ortak görüş ise "Daha güçlü bir yönetimle gelecek seçimler için daha çok çalışmak." oldu.

GEBZE'DE DURUM DEĞERLENDİRMESİ

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Dilovası'nın ardından öğle yemeğinde bu kez Gebze Teşkilatı ile bir araya geldi. Gebze Öğretmenevi'nde gerçekleşen istişare toplantısına İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan İbrahim Türkmen ve partililer katıldı.

"GEÇMİŞTEN DERS ALINMAZSA GELECEKTE BİRŞEY YAPILMAZ"

Partililerin tek tek söz aldığı ve özeleştiri yaptığı toplantıda MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Seçimi kaybettik ama bir takım dersler aldık. Ders ala ala profesör olduk. Geçmişten ders alamazsak gelecekte çok fazla şey yapamayız." ifadesini kullandı.

Belediye Başkan Adayı, İlçe Yöneticileri ve partililer "Ne yapsaydık Gebze'yi alırdık, ne yapamadığımız için bu ilçede istediğimiz sonucu alamadık?" sorularını masaya yatırdı.
Daha iyi organize olunarak kadınların ve gençlerin daha çok katılımının sağlanmasıyla, daha çok üye kazandırılmasıyla başarıya giden yolun daha doğru olacağı görüşünün çıktığı toplantıda hiç vakit kaybetmeden Gebze'de MHP zaferi için çalışmaya devam kararı alındı.

DAR BÖLGE SİSTEMİ

Türkkan toplantının basına açık bölümünde gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Türkkan'a Hükümet'in gündemindeki dar bölge sistemi soruldu. MHP'li vekil, sekizinci cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı örnek gösterdi: "Cumhurbaşkanı olmak isteyen Başbakan, dar bölge sistemi ile daha fazla milletvekili çıkaracağını düşünüyor. Rahmetli Özal da her seçim sonrası yeni bir seçim sistemi getirdi. Ama her seçimde oy kaybetti. Amaç belli, bu amaç için yapılanı doğru bulmuyorum."

TOPLANTILARA CUMA-CUMARTESİ DEVAM EDİLECEK

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantıları 25 Nisan Cuma günü Başiskele, Gölcük ve Karamürsel, 26 Nisan Cumartesi günü de Kandıra, İzmit ve Kartepe toplantılarıyla devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazar Sabah İlk Durak Dilovası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement