Pazarcık'a İki Ambulans Hibe Edildi - Son Dakika
Yerel

Pazarcık'a İki Ambulans Hibe Edildi

Pazarcık\'a İki Ambulans Hibe Edildi

Sağlık Bakanlığı ve İl Özel İdaresi tarafından, Pazarcık'a hibe edilen 2 ambulans düzenlenen törenle teslim edildi.

06.03.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı ve İl Özel İdaresi tarafından, Pazarcık'a hibe edilen 2 ambulans düzenlenen törenle teslim edildi.

İlçeye bağlı Narlı 112 Acil Servis İstasyonunda kullanılacak ambulanslar için Pazarcık Kaymakamlığında tören düzenlendi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükumetinin en büyük yatırımlarının  sağlık ve eğitim alanlarında olduğunu söyledi.

2014 bütçesinde 78 milyar ile eğitimin birinci, 75 milyar TL ile de sağlığın ikinci sırada olduğunu belirten Güvenç, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki dönemlerde eğitim ve sağlık alanına önem verdiğimiz kanıtıdır. Bende sağlıkçı biri olarak sağlıkta yaşanan olumsuzluklar bakamından daha önceki iktidar dönemleri ve AK Parti dönemlerini iyi biliyorum. Türkiye'deki sağlık hizmetlerinin kalitesi, erişilebilirliği, Avrupa standartlarını geçmiştir. Bu hizmetler AK Parti ile devam edecektir."

Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe ise ilçenin hizmetine sunulan sağlık filosunun yeni ambulanslarla daha güçlendiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü İlker Çitil de Sağlık Bakanlığı ve İl Özel İdaresi tarafından temin edilen 2 ambulansın Narlı beldesinde konuşlanan 112 Acil Servisinde kullanılacağını sözlerine ekledi.

Törene, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarcık'a İki Ambulans Hibe Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement