Pazarcıklı Öğrenciler Hollanda'da Eğitilecek - Son Dakika
Yerel

Pazarcıklı Öğrenciler Hollanda'da Eğitilecek

Pazarcık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Hollanda'nın Amsterdam kentinde, "Hasta Bakımında Uzmanlaşma Eğitimi" projesi kapsamında 15 gün eğitim alacak.

04.04.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarcık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Hollanda'nın Amsterdam kentinde, "Hasta Bakımında Uzmanlaşma Eğitimi" projesi kapsamında 15 gün eğitim alacak.

Okul Müdürü Şişli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Hareketlilik Projeleri" kapsamında öğrencilerin iki haftalığına Hollanda'ya gideceğini söyledi.

Şişli, okulun ortak olduğu "Hasta Bakımında Uzmanlaşma Eğitimi Projesi"nin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edildiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Okulumuzun hemşirelik bölümü öğrencileri Amsterdam kentindeki Alkmar Sağlık Merkezinde 15 gün boyunca teorik ve uygulamalı eğitim alacak. Proje ile hemşirelik ve hasta bakımından mezun olan öğrencilerin, 'Hayatboyu Öğrenme' yaklaşımı içerisinde Avrupa Birliği ülkelerindeki uygulamaları yerinde görmesi, ülkemizde bu alanda yapılan çalışmaları değerlendirmesi ve istihdamlarının kolaylaştırılması amaçlanmaktadır." - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarcıklı Öğrenciler Hollanda'da Eğitilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement