Pazarcılar Odası Kapalı Pazaryerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Pazarcılar Odası Kapalı Pazaryerini İnceledi

Pazarcılar Odası Kapalı Pazaryerini İnceledi

Başiskele Belediyesi, vatandaşların dört mevsim güvenle alışveriş yapabilecekleri modern ve çok amaçlı kapalı semt pazarlarının yapım çalışmalarını sürdürüyor.

28.11.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele Belediyesi, vatandaşların dört mevsim güvenle alışveriş yapabilecekleri modern ve çok amaçlı kapalı semt pazarlarının yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapımı iki mahallede süren Kocaeli'nin en büyük ve modern kapalı semt pazarlarından Kullar Yakacık Mahallesi'ndeki Kapalı Pazar Yerini Kocaeli Pazarcılar odası ve yönetimi yerinde inceledi. Pazarcılar kendilerine verdiği değerden dolayı Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkür ettiler.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyon Başkanı Ali Karaca, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkan Vekili Serkan Boztürk, Kocaeli Bakkallar Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Pazarcı ve Emlakçı Esnafı Nail Kurter ve Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş'ı yapımı devam eden Kullar Yakacık Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nı gezdirdi. Pazarcılar ve Esnaf Odaları yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Ayaz'a kendilerine verilen değerden oldukça memnun olduklarını dile getiren Kocaeli Pazarcılar Odası yönetimi Kocaeli'nin en büyük ve modern kapalı semt pazarının örnek olacağını belirtti.

Bölgede yaşayan vatandaşların ve pazarcı esnafının sıkıntılarını giderecek olan Kapalı Semt Pazarı Kocaeli'nin en büyük ve en donanımlı kapalı pazar alanı. Pazarın kurulmadığı günlerde ise pazar yeri çok amaçlı olarak kullanılabilecek özelliklerde olacak. Kullar Yakacık mahallesinde 5 bin metre kare alan üzerinde planlanan kapalı semt pazarı, pazarcılardan ve vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Konforlu ve daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak vatandaşlar kadar esnaf da mevsim şartlarından etkilenmeden tezgahlarını açabilecekler. Bünyesinde idari bina, mescit, otopark, bay-bayan lavabolarının yer aldığı kapalı semt pazarında, zabıta ekiplerinin denetimiyle de güvenli bir ortamda hizmet sunulacak.

(İÇ) - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcılar Odası Kapalı Pazaryerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement