Pazarlar Anadolu Lisesi Bahçesi Bakımdan Geçti - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Anadolu Lisesi Bahçesi Bakımdan Geçti

Pazarlar Anadolu Lisesi Bahçesi Bakımdan Geçti

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar Anadolu Lisesi bahçesi bakımdan geçti.

15.04.2015 16:08  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar Anadolu Lisesi bahçesi bakımdan geçti.

10 bin metre kare bahçeye sahip olan Pazarlar Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan çeşitli türlerdeki ağaçlar Simav Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı İş-Kur destekli işçiler tarafından bakımdan geçti.

Simav Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı İş- Kur destekli işçiler tarafından bahçedeki ağaçların dipleri çapalandı ve ağaçlar budandı. Yoğun kar nedeniyle fazla eğilmiş olan ağaçlara ise kalın çubuklarla destek yapıldı.

Ayrıca Pazarlar Anadolu Lisesi bahçesindeki ağaçların bakımındaki Orman işçilerine dersleri boş olan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri de destek verdiler.

Bu konuda bilgi veren Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, " Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 10 dönümlük bir bahçeye sahip olan okulumuza ait bahçede bulunan çeşitli türlerdeki ağaçlar bakımdan geçti. Simav Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ve İş-Kur destekli işçiler tarafından bahçedeki ağaçların dipleri çapalanıp budandı. Yoğun kar nedeniyle fazla eğilmiş olan ağaçlara ise kalın çubuklarla destek yapıldı. İşçilerin bu faaliyetine dersleri boş olan öğrencilerimiz de destek verdiler" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Anadolu Lisesi Bahçesi Bakımdan Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement