Pazarlar Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Pazarlar Belediyesi\'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Pazarlar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 9 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

17.11.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 9 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Pazarlar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 15 Haziran 2016 ile 15 Mayıs 2018 tarihleri arasını kapsayacak olan toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Toplu iş sözleşmesine Pazarlar Belediye Cavit Erdoğan, Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen ve Pazarlar Belediyesi işyeri temsilcisi Mustafa Bektaş katıldı.

Hizmet İş Sendikası Ege Bölge Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen görüşmelerde konuşan Hizmet-İş Sendikası Ege Bölgesi Başkanı Ahmet Özen, sözleşmeyi karşılıklı anlayış ile tamamladıklarını belirterek, "Toplu iş görüşmemiz mutlu sona erdi. 15.06.2016 tarihinden geçerli olacak olan sözleşme imza altına alındı. Sözleşme 9 işçimizi kapsıyor. 2 yıllık yapılan sözleşme ile işçilerin ücretlerine iyileştirme yapıldı Bu sözleşmemiz tabi ki belediye başkanımızla iyi ilişkiler içerisinde tamamlandı. Belediye başkanımız bizlere yardımcı oldu. Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan'a İşçiler adına teşekkür ederim" dedi.

Görüşmeleri olumlu bir şekilde tamamlandığını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise," Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Sayın Ahmet Özen başkanımız ve işçi temsilcisi arkadaşlarımızla beraber görüşmeleri tamamladık. Ahmet Özen başkanıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimden beri güzel bir şekilde işçilerimizin haklarını onlara vermeye çalışıyoruz. Şimdi de Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş görüşmesinde her konuda anlaştık. Belediye demek işçilerimiz, memurlarımız, çalışanlarımız demektir. Onların üstünden biz hizmet etmekteyiz. O yüzden onların hak ettiği bu ücretlerin belki çok çok üstünde vermek istiyoruz. Ama bir taraftan da hizmet yapıyoruz ve hizmet yapmamız lazım. Onun için belki vermemiz gerekenler için çoğu zaman kısıntıya gidiyoruz. Ama emin olsunlar şartlarımızı en güzel şekilde zorlayıp onlara bu haklarını vermeye çalıştık. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Görüşmelerin sonunda Pazarlar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 9 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement