Pazarlar'da 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' Projesi - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' Projesi

Pazarlar\'da \'Kitap Bizden, Okuması Sizden\' Projesi

Kütahya’nın Pazarlar İlkokulu, ’Kitap Bizden, Okuması Sizden’ sloganıyla kitap okumanın anlamı, önemi ve sağlıklı çocuk yetiştirmeye yönelik güzel bir projeye imza attı.

27.03.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlkokulu, 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' sloganıyla kitap okumanın anlamı, önemi ve sağlıklı çocuk yetiştirmeye yönelik güzel bir projeye imza attı.

Pazarlar İlkokulu Kütüphanecilik kulübü tarafından organize edilen 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' kitap okuma kampanyasında hedefin anneler ve babalar olduğu bildirildi. Pazarlar İlkokulu Kütüphanecilik kulübü tarafından 'Ruhen ve Bedenen Sağlıklı Çocuk Yetiştirmek' isimli kitap velilere hediye dileceği ve bu kitaptan 17 Nisan 2015 Cuma günü sınav yapılacağı bildirildi.

Bu konuda bilgi veren Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, "Çocuklar geleceğimizdir. Her anne-baba evlatlarının en iyi şekilde yetişmesini ve böylelikle geleceğinin en iyi şekilde inşa edebilmesini ister. Bu yüzden onlara yapılan her türlü yatırım yerindedir. Yatırım derken sadece masraflar, harcanan meblağ akla gelmemelidir. Onlara vakit ayırmak eğitimleri ile bizzat ilgilenmek, yakınlık ve sevgi göstermek çocuk eğitimi konusunda bilgilenmek maddiyattan daha önemlidir. 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' projesi ile veliler arasında okumayı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü olarak siz değerli velilerimizin çocuk yetiştirmenize katkımızın olacağını düşünerek istekli her bir velimize 'Ruhen ve Bedenen Sağlıklı Çocuk Yetiştirmek' isimli kitabı hediye ediyoruz. Bu kitabımızdan 17 Nisan 2015 Cuma Günü saat 14.00'te Pazarlar İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda sınav yapılacaktır. Sınavda başarılı olan velilerimize 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde Cumhuriyet altını ve sürpriz hediyelerimiz olacaktır" dedi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da 'Kitap Bizden, Okuması Sizden' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement