Pazarspor, Beşikdüzüspor Maçına Odaklandı - Son Dakika
Yerel

Pazarspor, Beşikdüzüspor Maçına Odaklandı

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Pazarspor, yarın sahasında Beşikdüzüspor ile oynayacağı karşılaşmaya odaklandı.

10.11.2012 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor, yarın sahasında Beşikdüzüspor ile oynayacağı karşılaşmaya odaklandı.

Kulüp Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, rakiplerinin ligdeki yerinin aldatıcı olmaması gerektiğini belirterek, "Beşikdüzüspor'un mağlubiyetleri aldatıcı olmasın. Maçlarını uzatmalarda ya da tek farkla kaybetmiş hep. Pazarspor karşısında ligde var olma mücadelelerinin en kritik müsabakasına çıkacaklar. Bizim için en büyük sıkıntı, rakibi zayıf görmek olur. Oysa bu müsabaka belki de bizim içerde oynayacağımız en zor maçlardan biri olacak. Bu nedenle, maça çok iyi konsantre olmamız gerekiyor" dedi.

Taraftara seslenen Pınar, iç sahada maç kaybetmeyen güzel futbol oynayan bir takım izlettirdiklerini belirterek, "Seyirci sayımız her geçen gün artmakta ve Pazarspor'dan iyi sonuçlar beklemektedir. Bugüne kadar da özellikle iç sahada hiç puan kaybetmeyerek taraftarımızın boynunu bükmedik. Bu önemli maçta da 12. adamın desteğine ihtiyacımız var. Onların desteği ile 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Aykut'un cezası nedeniyle takımda yerini alamayacağı, sakatlıkları bulunan Osman ve Levent'in durumunun maç saati netleşeceği bildirildi.

Muhabir: Naci Güven/ Selçuk Kılıç

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarspor, Beşikdüzüspor Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement