Pazarspor, Kocaeli Birlikspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Pazarspor, Kocaeli Birlikspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor maçına hazırlanıyor.

22.10.2014 15:29  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Pazarspor'da Teknik Direktör Hasan Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada,  geçen haftayı deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u 1-0 mağlup ederek kapattıklarını anımsatarak, son iki haftada üst üste aldıkları galibiyetlerle morallerinin yerinde olduğunu söyledi.

Çelik, galibiyet serisi için hafta sonu karşılaşacakları Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "İki haftada aldığımız iki galibiyet ve oynanan oyun beni çok memnun etti. İlk maçlarda kendi adımıza aldığımız dersler oldu ve takımız bu anlamda bekleneni verdi. Bütün takımları ciddiye alıp iyi konsantre olarak bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Kocaeli Birlikspor maçının ardından yine iç sahada MKE Ankaragücü ile karşılaşacaklarını sözlerine ekleyen Çelik,  "Lige nasıl başladığımız önemli değil, nasıl bitireceğimiz önemli" ifadesini kullandı.

Sahalarındaki yenileme çalışmaları nedeniyle sezon başında 4 maçını Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynayan mavi-beyazlıların Kocaeli Birlikspor maçını Arhavi İlçe Stadı'nda oynayacağı belirtildi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pazarspor, Kocaeli Birlikspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement