Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın 10 Kasım Mesajı

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın\'ın 10 Kasım Mesajı

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 77’nci ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

10.11.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; " Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 77'nci ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın mesajında, "Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. İdealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk'ün aramızdan bedenen ayrılışının 77'nci yılında; millet olarak bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yad ediyoruz. Gazi Atatürk, Türk milletinin hiçbir koşulda boyunduruk altında bulunamayacağını, bunun devrin modern silahlarıyla dahi gerçekleşemeyeceğini 'Ya İstiklal ya ölüm' seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi varlığına ve bizlere emanet ettiği muhteşem eserlerine hiçbir kötü ve hain niyetin musallat olamayacağı inancımı bir kez daha teyit ederek; ebediyete intikal edişinin 77'nci yıl dönümünde kutlu hatırasını hürmet ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement