Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, kentte faaliyet gösteren seramik fabrikasını ziyaret etti.

27.04.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, kentte faaliyet gösteren seramik fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Yalçın, Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, meclis üyeleri ile Akasya Seramik Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika sahibi Tevfik Beydoğan'dan bilgi aldı.

Kentin ulaşım sorunlarını çözdüklerini, tarih, turizm ve tarım yatırımlarına devam ettiklerini belirten Yalçın, "Sanayi ve istihdamda ilçemiz için önemli. Geçmiş yıllarda atıl durumda olan fabrika, tadilat ve onarım çalışmalarıyla yaklaşık 2 ay sonra üretime geçecek. Belediye olarak her zaman sanayicimizin yanındayız." dedi.

Yalçın, Beydoğan'a yatırımlardan dolayı kenti anlatan tablo hediye etti.

Pazaryeri Belediyesinden Mahalle Konağı

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, mahalle konağı yapılacak alanda incelemede bulundu.

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014 seçim beyannamesinde Mahalle Konağı sözü verdiklerini ve Beşikli Mahallesine Osmaneli mimarisine uygun iki katlı konak yapacaklarını söyledi.

Beşikli Mahalle Muhtarı Mehmet Keles'in konak için 381 metrekarelik alan gösterdiğini bildiren Yalçın, "Çeşitli aktivitelerin olacağı mahalle konağı proje çalışmalarına başladık. Kısa sürede proje çalışmalarını tamamlayıp, ihale edeceğiz. 2016 yılını yatırım yılı olarak ilan ettik. Hedeflerimize ve söz verdiklerimizi yerine getirmek için çalışacağız. Böylece hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak." dedi.

Belediyeden çevre düzenlemesi

Pazaryeri Belediyesi tarafından ilçenin modern bir görünüme kavuşması için çevre düzenleme çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AA muhabirine, halkın ortak kullandığı her mekanın hizmet yönünden en öncelikli olduğunu ifade ederek, mekanların başında camilerin geldiğini söyledi.

Yüzbaşı Mahallesi Cami Derneğinin duvarlarının onarılması yönünde taleplerinin bulunduğunu bildiren Yalçın, talep doğrultusunda duvarlara uygun yağlı boya çalışması yapacaklarını ve kentin görünümünü modern hale getireceklerini bildirdi.

Başkan Yalçın otobüsçülerle bir araya geldi

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, meclis üyeleri ile kentteki yolcu taşımacılığı yapan kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi.

Yalçın, makamda düzenlenen istişare toplantısında, sivil toplum örgütleriyle istişare toplantıları düzenleyerek görüş ve isteklerini dinlediklerini ifade etti.

Belediyenin 2016 yılı projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Yalçın, "Otogarda istedikleri yeni düzenlemeleri yerinde inceledik. 2016 yapılacak yatırımlar programına aldık. İstişarelerimizle kentin değişmesi ve gelişmesi için birlikte çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement