Pazaryolu'nda Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Pazaryolu'nda Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası

Pazaryolu\'nda Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası

Pazaryolu Kaymakamlığı tarafından, Masa Tenisi ve Voleybol turnuvaları düzenlendi.

28.05.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryolu Kaymakamlığı tarafından, Masa Tenisi ve Voleybol turnuvaları düzenlendi.

Pazaryolu Kaymakamlığı Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşen turnuvalara ilgi oldukça yoğundu. Kaymakam Ayhan Terzi ve Belediye Başkanı Recep Kaplan'ın destekleriyle gerçekleşen turnuvalar renkli görüntülere sahne oldu.

İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi; "İlçe gençlerinin boş zamanlarını daha sağlıklı değerlendirmesi ve kurumlar arası kardeşliğin, muhabbetin artması için yapılan turnuvaların amacına ulaştığını görmek beni çok mutlu etti" dedi.

Turnuvalar sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Voleybol turnuvasında, birinciliği Akbulut Mahallesi, ikinciliği Alıçlı Mahallesi ve üçüncülüğü de İlçe Sağlık Müdürlüğü aldı. Masa Tenisi Turnuvasında ise birinciliği Alıçlı Mahallesi'nden Mehmet Çiçek, ikinciliği 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Hasan Çağıl, üçüncülüğü Hasan Basri Demirbağ Çok Programlı Lisesi'nden İlkay Genç ve dördüncülüğü de Sefer Zengin İlkokulu'ndan Serkan Demir aldı.

Kaymakam Terzi; turnuvalarda emeği geçenlere, başta Öğretmenevi Müdürü Eyüp Ensar Akdemir olmak üzere herkese teşekkür ederek, böyle etkinliklerin devam edeceğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryolu'nda Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement