Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kazananları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kazananları Belli Oldu

2009 yılından bu yana düzenlenen Pegasus Golf Challenge, bu yıl da 7.defa 3-4 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Club'ta gerçekleştirildi.

05.10.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 Ekim Cumartesi başlayan turnuva, 4 Ekim Pazar günü saat 17:30'da düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Pegasus Hava Yolları'nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge sona erdi. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Pegasus Golf Challenge Turnuvası'na 27'si yabancı toplam 204 kişi katılım gösterdi. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile 'gross', 'en uzun' ve 'bayrağa en yakın vuruşu gerçekleştiren' kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.

Yedincisi gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge Turnuvası'nda Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimler ödüllerini, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı'dan, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'dan ve Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk'ten aldılar. Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimlere ise ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü takdim etti. Nearest to Pin ve Longest Drive özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken, Gross Ödülü'nün sahibi ise ödülünü Güliz Öztürk'ün elinden aldı.

Turnuvada dereceye girmeye hak kazanan oyunculara ayrıca Pegasus Hava Yolları'ndan yurt içi ve yurt dışı gidiş-dönüş uçak biletleri hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kazananları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement