Pegasus Golf Challenge Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Pegasus Golf Challenge Turnuvası Sona Erdi

Pegasus Golf Challenge Turnuvası Sona Erdi

Pegasus Hava Yolları tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 8-9 Kasım tarihlerinde Kemer Golf Resort'ta yapıldı.

09.11.2014 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pegasus Hava Yolları tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 8-9 Kasım tarihlerinde Kemer Golf Resort'ta yapıldı.

Pegasus Hava Yolları'nın 2009 yılından bu yana düzenlediği ve artık gelenekselleşen Pegasus Golf Challenge Turnuvası bu yıl 6. kez, 8-9 Kasım'da Kemer Golf Resort'ta gerçekleşti. İki gün boyunca keyifli anlara sahne olan turnuvaya Erhan Kamışlı, Emine Kamışlı, Yıldırım Demirören, Çağla Metin, Ece Kurdoğlu, Dilek Türker, Didem Aras, Selahattin Özdoğan, Selim Gülmen, Erdem Kıramer ve Kerem Metin gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Toplamda 216 kişinin katıldığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası'nın ardından düzenlenen törende A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile 'gross', 'en uzun' ve 'bayrağa en yakın vuruşu gerçekleştiren' kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.

6. Pegasus Golf Challenge Turnuvası'nda Erkekler A, B ve C Kategorileri'nde dereceye giren isimler ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk'ten aldılar.

Kadınlar A ve B Kategorileri'nde dereceye giren isimlere ise ödüllerini Kemer Golf Resort Başkanı Yıldırım Demirören ve Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü takdim etti. Nearest to Pin ve Longest Drive özel ödüllerini Kemer Golf Resort Kaptanı Erdem Kıramer verirken, Gross Ödülü'nün sahibi ise ödülünü Güliz Öztürk'ün elinden aldı.

Turnuva'da dereceye giren oyuncular ayrıca Pegasus Hava Yolları'ndan yurt içi ve yurt dışı gidiş-dönüş uçak bileti hediyesi ile ödüllendirildi.

Turnuva'nın sonunda Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emine Kamışlı'ya Pegasus'un golf sporuna katkılarından dolayı Kemer Golf Resort yönetimi adına Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören tarafından onur ödülü verildi.

Pegasus Golf Challenge 2014'te dereceye girenler şöyle:

Erkekler A Kategorisi

Birinci: Patrick Wendt

İkinci: Levent Topal

Üçüncü: Mahmut Köylü

Erkekler B Kategorisi

Birincisi: Andrew Farnham

İkincisi: Cheon Gyu Lee

Üçüncüsü: Shinobu Arimoto

Erkekler C Kategorisi

Birinci: İlker Erdoğan

İkinci: Bülent Bıkmaz

Üçüncü: Levent Alimgil

Kadınlar A Kategorisi

A1- Zeynep Gazioğlu

A2- Efes Alemdar

A3- Jung Soon Lee

Kadınlar B Kategorisi

B1- Nükhet Sebükçebe

B2- Çağla Metin

B3- Peri İslamoğlu

Nearest to Pin

Erkekler- Yiğit Ilgaz

Bayanlar- Canan İrengün

Longest Drive

Erkekler – Cankurt Bilir

Kadınlar – Hale Berdan

Gross

Levent Topal

Teşvik Ödülü

Sebahattin Aslan - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pegasus Golf Challenge Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi
    23:25 Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi

    Mersin Devlet Opera ve Balesi, Tim Rice'ın librettosunu yazdığı, Andrew Lloyd Webber'in müzikleri ile hazırlanan 'Evita Müzikali'nin prömiyerini Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Müzikalin rejisörlüğünü Caner Akın üstlenirken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov yaptı. Eserde dekor tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz ve koreograf tasarımı Emre Karaca imzası taşıyor. Müzikalde, eski Arjantin devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatı anlatıldı. Prömiyere, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur
    23:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşunun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşun olduğunu belirterek, "Bundan sonraki hakim ve savcılarımız, yargı mensuplarımız şehidimizin emanetine sahip çıkma noktasında hep beraber mücadelemizi...

  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    23:23 Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Cemal Sönmez (62) idaresindeki motosiklet ile Kadir K. (29) yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.


Advertisement