Pegasus Windsurf Ligi 1. Ayak Yarışları Datça'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Pegasus Windsurf Ligi 1. Ayak Yarışları Datça'da Yapıldı

Pegasus Windsurf Ligi 1. Ayak Yarışları Datça\'da Yapıldı

Pegasus Windsurf Ligi 1. ayak yarışları Datça'da yapıldı Türkiye Yelken Federasyonu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen, Pegasus Windsurf Ligi 1. ayak yarışları, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yapıldı.

21.06.2015 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pegasus Windsurf Ligi 1. ayak yarışları Datça'da yapıldı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen, Pegasus Windsurf Ligi 1. ayak yarışları, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yapıldı. Datça Surf Kamp Tesisleri'nde gerçekleştirilen yarışlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Datça'nın muhteşem rüzgarında kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Datça Belediyesi'nin ev sahipliğinde 19-20 ve 21 Haziran tarihleri arasında yapılan ve Windsurf liginde 12'si kadın 83, kiteboard liginde ise 49 olmak üzere toplam 143 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda dereceye giren sporculara törenle kupaları verildi.

CHP'li Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışlara katılan tüm sporculara ve destek veren kuruluşlara teşekkür etti. Tokcan, Datça sizlerle birlikte daha güzel oluyor. Datça'da doğanın bize vermiş olduğu bu güzellikleri, bu nimetleri hep birlikte Türkiye'ye ve dünyaya göstermeye çalışıyoruz dedi.

1'inci ayak yarışları sonunda kadınlar kategorisinde Bodrum Spor'dan Lena Erdil birinciliği kazanırken, Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü'nden Çağla Kubat ikinci, İzmir Active Windsurf Kulübünden Fulya Ünlü üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise, İzmir Arkas Yelken Kulübünden Enes Yılmazer birinci olurken, Çağla Kubat Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü'nden Poyraz Akay ikinci, Datça Belediyespor'dan Berk Yangın üçüncülüğü elde etti.

Genç erkeklerde ise İzmir'den ferdi olarak yarışan Berk Kayın, Kaan Kayın ve Atakan Sönmez sırasıyla ilk üç dereceyi paylaştı.

Masterlerde ise Göztepe Spor Kulübünden Tayfun Onur, İzmir'den ferdi olarak yarışan Metin Osmanoğlu ikinci, İzmir Active Windsurf Kulübünden M. Talat Aşıkoğlu üçüncü oldu.

Bu yıl ikinci kez lig statüsünde yapılan Kite Board (uçurtma sörfü) yarışlarında ise Adana'dan Gökhan Karaköse birinci, Kirkit Su ve Kara Sporları Kulübünden Erkan Karayel ikinci, Adana'dan yarışlara ferdi olarak katılan Abdurrahman Yılmaz üçüncülüğü kazandı.

Çağla Kubat ödül töreni sonrası toplu fotoğraf çekimine kucağında bir yaşındaki kızı Selin ile katıldı. Kubat, basın mensuplarının kızı ile röportaj teklifini ise geri çevirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pegasus Windsurf Ligi 1. Ayak Yarışları Datça'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement