Pehlivanlar Pursaklar'da Er Meydanına Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Pehlivanlar Pursaklar'da Er Meydanına Çıkıyor

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenliği’nin ilk gününde yapılacak olan yağlı güreşlerde pehlivanlar er meydanına çıkacak.

28.05.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenliği'nin ilk gününde yapılacak olan yağlı güreşlerde pehlivanlar er meydanına çıkacak.

29 Mayıs Cuma günü yapılacak olan şenliğin ilk gününde Pursaklar Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergi açılışı, folklor ve tiyatro gösterileri, şenlik yürüyüşü, yağlı pehlivan güreşleri ve Peçenekli Süleyman konseri yer alacak. Sabah saat 10.00'da Pursaklar Belediyesi Şehit Salim Akgül Parkı'nda yapılacak olan sergi açılışının ardından Kaymakamlık önünde folklor ve tiyatro gösterisi olacak. Öğleden sonra saat 14.00'de ise şenlik korteji Pursaklar Belediye Stadı'na yürüyerek, yağlı pehlivan güreşlerini izleyecek. Şenliğin ilk günü, akşam sahne alacak olan Peçenekli Süleyman'ın konseri ile sona erecek.

30 Mayıs Cumartesi günü ise Pursaklar halk dansları gösterisi ile başlayacak olan şenlik, 9. Dedeler ve Neneler İkinci Bahar Koşusu, Gürcistan, Romanya, Bulgaristan, Kırgızistan, Kuzey Osetya ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu uluslararası halk dansları gösterisi ile devam devam edip, İsmail Y.K. ve Deniz Toprak konserleri ile sona erecek. Pusaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, tüm Ankaralıları bahar şenliğine davet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pehlivanlar Pursaklar'da Er Meydanına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement