Pehlivanoğlu'ndan Soma'ya Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Pehlivanoğlu'ndan Soma'ya Sağlık Hizmeti

Pehlivanoğlu\'ndan Soma\'ya Sağlık Hizmeti

Hayırsever işadamı Ali Pehlivanoğlu annesi Fatma Pehlivanoğlu adına Soma'da 18 bin nüfusa hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi açacak.

19.09.2014 17:07  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever işadamı Ali Pehlivanoğlu annesi Fatma Pehlivanoğlu adına Soma'da 18 bin nüfusa hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi açacak. Hayırsever Ali Pehlivanoğlu tarafından yaptırılacak olan ve 300 bin TL'ye mal olacak modern binada, 5 Aile Hekimliği Birimi yöre insanına hizmet verecek.

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu annesi merhum Fatma Pehlivanoğlu adına Soma'ya Aile Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Prefabrik olarak inşa edilecek olan ve 400 metrekare kapalı alana sahip binanın protokolü, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı'nın makamında imzalandı.

Soma'da görev yapan sağlık idarecilerinin de hazır bulunduğu törende, Kaymakam Bahattin Atçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay ve Hayırsever Ali Pehlivanoğlu protokole birlikte imza attı. Duygusal anların yaşandığı protokolde gözyaşlarını tutamayan Pehlivanoğlu, Soma'da yaşanan facianın ardından Soma'nın acılarını paylaşabilmek adına bir şeyler yapma arzusunda olduğunu belirterek, sağlık gibi önemli bir hizmetin sunulmasına katkı verebilecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soma halkının kolayca ulaşabileceği merkezi bir noktada bulunan Fatma Pehlivanoğlu Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 5 Aile Hekimliği Birimi ile 18 bin nüfusa hizmet verecek. Soma'daki önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan ASM'nin modern yapısı ile Sağlık Bakanlığı'nın hizmet kalite standartlarını yansıtan bir bina olacağını kaydeden Halk Sağlığı Müdürü Dr. Tay, "Hasta memnuniyetine olumlu yönde katkı sağlayacağına inandığım böyle güzel bir binayı sağlık hizmetlerine kazandırdığı için Sayın Ali Pehlivanoğlu'na kurumum ve Soma halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı da ilçe için çok önemli gördüğü hizmeti Soma'ya kazandıracak olan Ali Pehlivanoğlu'na ilçe halkı adına teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pehlivanoğlu'ndan Soma'ya Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement