Pek Yakında' ve 4 Yeni Film Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

Pek Yakında' ve 4 Yeni Film Sinemalarda

Sinemalarda bu hafta 5 yeni film vizyona girdi.

03.10.2014 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PEK YAKINDA

Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” adlı filmi içekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir notkada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.

Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan yapımda Yılmaz'ın yanı sıra Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi pek çok önemli isim yer alıyor.

DRACULA: BAŞLANGIÇ

15 yy'da Transilvanya toprakları III. Vlad ve eşi Mirena’nın yönetimi altındadır. Ülkelerini gitgide büyüyen Osmanlı tehdidine karşı ezdirmeden, barış içerisinde yaşatmak isterken beklenmedik bir tehdit ile karşılaşacaklardır. Zira Osmanlı İmparatoru Sultan II. Mehmed, Eflak’tan Vlad’ın oğlu Ingeras’ın da aralarında olduğu 1000 erkek çocuğun alınarak Osmanlı ordusunda asker olmalarını ister. Vlad hayati bir karar aşamasına gelir. Ya oğlunu ve halkını sultana verecektir veya Türkleri yenmek için bir canavardan destek alarak, ruhunu şeytana satacaktır... Broken Tooth dağında pazarlık yaptığı şeytan ona hiçbir insanoğlunda olmayan bir gücü bahşedecektir ama o günden sonra Vlad'ın insan kanına olan susuzluğu doymak bilmeyecektir...

Dacula, gerçek bir efsane olan "Vlad the Impaler"ın hikayesini odaklanarak Drakula'nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor. Dracula'nın anlatılmamış hikayesine odaklanılan bu epik-aksiyon filminin yönetmenliğini Gary Shore gerçekleştirirken başrolde Luke Evans yer alıyor.

PRENS

Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zire kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır... Yönetmenliğini Brian A Miller'ın üstlendiği aksiyon filminin senaryosu Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise John Cusack, 50 Cent, Jason Patric, Will Smith ve Gia Mantegna yer alıyor.

ASASIZ MUSA

Aydın Orak'ın ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı filmde, 1992 yılında Diyarbakır'da öldürülen Kürt aydın Musa Anter'in hayatı ve hayatının dönüm noktaları ele alınıyor. Metaforlara dayalı bir anlatımla izleyiciye ulaşan film geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Zira Musa Anter, on farklı oyuncu tarafından canlandırılıyor. Musa Anter'in üç çocuğunun da rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Turgay Tanülkü, Aydın Orak, Selamo ve Murat Toprak gibi isimler yer alıyor.

WİNX CLUB: OKYANUSUN GİZEMİ

Winx perilerini yine tehlikeli bir görev bekliyor! Trix cadıları, İmparator'un tahtına göz koymuştur ve güçlerini bütün dünyaya kanıtlamak istemektedir. Ancak tahta oturmaları başka bir şeye neden olur: Politea adındaki kötü kalpli peri uyanır! Politea'nın üzerindeki lanet hala kalkmamıştır ve Trix'lerle anlaşma yapmak ister. Eğer tahtı kullanabilmek istiyorlarsa, Oblivion'da tutulan Tritannus'u serbest bırakmaları gerektiğini onlara söyler. Bunu yapabilmeleri için de bir kralın gücüne ihtiyaçları vardır. Trix'in aklına da Sky gelir: Eraklyon'ın kralı ve aynı zamanda da Bloom'un sevgilisi! Trix'ler bunun üzerine Gardenia'da ortaya çıkarlar. Bloom tek başına olduğu için yeterince güçlü olamaz ve Sky kaçırılır ve Sonsuz Okyanus'a götürülür. Trix'ler özgür bıraktıkları Tritannus'u Sihirli İnci'yi almak için kendileriyle anlaşma yapmaya ikna eder. Bu sırada Winx'ler Bloom'a katılır ve Sky'ı birlikte kurtarmaya karar verirler. Mücadeleleri yalnızca onu kurtarmak değil, bütün okyanusun dengesini de yeniden sağlamaktır. Acaba Winx'ler bu tehlikeli görevde başarılı olabilecekler midir?

 

Pek Yakında\' ve 4 Yeni Film Sinemalarda
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pek Yakında' ve 4 Yeni Film Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:35 Karaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapılan toplantıda, seçim süreci, oyların sayımı ve güvenliği konularında alınacak tedbirler ele alındı. Vali Sarıibrahim, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini temenni ederek, ülkeye hayırlı olmasını diledi. Toplantıya, ilçe kaymakamları, il emniyet müdürü, il jandarma komutanı, belediye başkan yardımcısı ve kurum müdürleri katıldı.

  • Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu
    11:35 Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu

    Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen iftar programında güreş camiası bir araya geldi. Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve TGF Başkanı Şeref Eroğlu'nun da katıldığı iftarda, güreşin Türk kültüründeki önemi vurgulandı. Türk güreşinin yükselişte olduğu belirtilirken, Paris 2024 Olimpiyatları'nda büyük başarılar hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca, Türk güreşinin geçmişte elde ettiği başarıların devam etmesi ve yeni kotalar alınması amaçlandığı belirtildi.

  • Mersin'de motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti
    11:33 Mersin'de motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti

    Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Fatih Şahinoğlu'nun kullandığı motosiklet, otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise polis merkezine götürüldü.

  • Edirne'de yasa dışı yollarla yurda giren 9 düzensiz göçmen yakalandı
    11:33 Edirne'de yasa dışı yollarla yurda giren 9 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapılan denetimlerde, yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 9 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

  • Doğu Karadeniz'den yapılan su ürünleri ihracatı arttı
    11:32 Doğu Karadeniz'den yapılan su ürünleri ihracatı arttı

    Doğu Karadeniz'den ocak-şubat döneminde yapılan su ürünleri ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artarak 21 milyon 507 bin 744 dolara ulaştı. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, bölgeden 2 ayda 16 ülkeye 4 bin 436 ton su ürünü satıldığını belirtti. En fazla ihracatın Rusya Federasyonu'na yapıldığı ve Trabzon'un ihracatının yüzde 22 arttığı ifade edildi.

  • Samsun'da NARVAS uygulamasında 6 kişi hakkında adli ve idari işlem gerçekleştirildi
    11:32 Samsun'da NARVAS uygulamasında 6 kişi hakkında adli ve idari işlem gerçekleştirildi

    Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen şok asayiş ve NARVAS uygulamasında yapılan kontrollerde 6 kişi hakkında adli ve idari işlem uygulandı. Ayrıca, kurusıkı tabanca, fişek, radar tespit cihazı ve bıçak gibi suç unsurları ele geçirildi. Uygulama sonucunda 5 araca trafik cezası kesilirken, 3 kişiye de idari para cezası verildi.

  • Adana'da 21 yıl 8 ay hapis cezası bulunan aranan kişi yakalandı
    11:32 Adana'da 21 yıl 8 ay hapis cezası bulunan aranan kişi yakalandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nde şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Hüseyin Güneş olduğu belirlenen kişinin 7 farklı suçtan toplamda 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Güneş, polis ve adli makamlardaki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

  • İmkander Gaziantep Şubesi Gazze ve Suriye'de binlerce aileye iftar yemeği dağıtıyor
    11:32 İmkander Gaziantep Şubesi Gazze ve Suriye'de binlerce aileye iftar yemeği dağıtıyor

    İmkander Gaziantep Şubesi, Gazze'de ve Suriye'de bulunan kamplarda binlerce aileye her gün iftar yemeği dağıtıyor. Gaziantep'te ise yetim ve fakir ailelere iftar yemeği veren dernek, mazlumlara yardım etmek için çalışmalarını hızlandırdı. İmkander Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere, Türkiye'deki Müslüman kardeşlere yardımlarından dolayı teşekkür ederek, desteklerini beklediklerini belirtti.

  • Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor
    11:32 Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor

    Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılmasını için çalışmalarına devam ediyor. Karayolları 117. Şube Şefliği ise Şemdinli bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

  • Hekimhan'da Cumhur İttifakı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
    11:31 Hekimhan'da Cumhur İttifakı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    Hekimhan'da cumhur ittifakının MHP'li belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, seçim çalışmalarına hız vererek esnafları ve vatandaşları ziyaret ediyor. Destek amaçlı MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve AK Parti eski milletvekillerinden Öznur Çalık da Tabaroğulları'na eşlik ediyor. Hekimhanlılar, Tabaroğulları'nın projelerini heyecanla dinliyor ve cumhur ittifakının hizmetlerine kavuşmayı bekliyor.

  • Muğla'da Yerel Seçimlerde Engelli Vatandaşlara Nakil Hizmeti
    11:31 Muğla'da Yerel Seçimlerde Engelli Vatandaşlara Nakil Hizmeti

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak yatağa bağımlı ve engelli vatandaşlar için hasta ve engelli nakil araçları hizmeti sunacak.


Advertisement