Peker Açıkalın Taburcu Oldu - Son Dakika
Güncel

Peker Açıkalın Taburcu Oldu

Peker Açıkalın Taburcu Oldu

Adapazarı'nda tansiyonunun düşmesi sonucu getirildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müşahade altında tutulan Peker Açıkalın, yaklaşık 5 saat kontrol altında tutuldu

14.05.2011 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arkadaşların ziyaret için geldiği Adapazarı'nda tansiyonunun düşmesi sonucu getirildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müşahade altında tutulan ünlü oyuncu Peker Açıkalın, yaklaşık 5 saatlik kontrol altında tutuldu. Açıkalın hastanede kelle paça ve ıslama köfte yedikten sonra taburcu oldu.

Geçen ay kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Peker Açıkalın'ın tedavisini yapan , Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Saadet Tektaş gazetecilere "Peker Bey'in öğle saatlerinde kan basıncında düşme olmuş. Onunla alakalı gelmiş. Şuanda genel durumu gayet iyi. Kendisi İstediği zaman taburcu olabilir" dedi.

Hastanenin Kardiyoloji bölümünde kontrol altında tutulan ve serum verilen Açıkalın, açlıktan tansiyonunun düşmüş olabileceğini söyleyince hastaneye getirilen kelle paça ve ıslama köfteyi yedi. Saat 20. 00 sıralarında Adapazarı'ndaki arkadaşları tarafından kardiyoloji servisinin arka giriş kapısına getirilen aracına binerek hastaneden uzaklaştı.

Açıkalın'ın iki gün Adapazarı'nda arkadaşının evinde kaldıktan sonra Pazartesi günü Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne gideceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Peker Açıkalın Taburcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement