Pekgüzel, "Aydın'ı Mutlu İnsanlar Kenti Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel, "Aydın'ı Mutlu İnsanlar Kenti Yapacağız"

Pekgüzel, "Aydın\'ı Mutlu İnsanlar Kenti Yapacağız"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Aydın için çok çalışacağını belirterek, “Aydın’ı mutlu insanlar kenti yapacağız” dedi.

17.03.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Aydın için çok çalışacağını belirterek, "Aydın'ı mutlu insanlar kenti yapacağız" dedi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, çalışmalarına dur durak bilmeden devam ederek, hedeflerini anlatıyor. Aydın Merkez, Mimar Sinan, Girne, Cumhuriyet Mahalleri'ne yoğun ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, halktan gördüğü ilgi karşısında, "Aydın'ı mutlu insanlar kenti yapacağız. Aydın için çok çalışacağız" dedi.

Menderes Park'ta düzenlenen STK toplantısının Cumhuriyet caddesi esnafına ziyaretlerde bulunan Pekgüzel, esnafların ikramlarını geri çevirmezken AK Partisi rüzgarının bu denli hızlı esmesinden ve halkın yoğun ilgisinden duyduğu büyük memnuniyeti dile getirdi. Pekgüzel Aydın'ı mutlu insanlar kenti yapacağız! Aydın için çok çalışacağının sözünü verdi. Pekgüzel, "Biz Aydın'nın lokomotifi olmak için adayız. Aydın hak ettiği yatırımı alacak, güçlenecek, milli gelirimiz artacak, daha huzur dolu bir Aydın olacak. Yoluyla, turizmiyle, trafiğiyle, eğitimiyle, tarımıyla ilimizi, ilçemizi en üst seviyeye çıkacağız" diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde alışveriş de yapan Pekgüzel, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Pekgüzel, şunları söyledi: "Partimizin politikalarını az çok biliyorsunuz.Her seferinde şunu söylüyoruz 'Daima Millet, Daima Hizmet' Bu felsefeyle yola çıkan hiçbir parti kaybetmez. 12 yıldır Türkiye'de yollar, hastaneler, kültür merkezleri ve bunun gibi birçok yatırım yaptık. Bu sefer hizmet kervanına Aydın'ımızı da katacağız. Biz ayrımcılık yapmaya değil, herkesi kucaklamaya geliyoruz. Her şey Aydın için. Aydın'ı 'Pekgüzel' yapmaya geliyoruz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel, 'Aydın'ı Mutlu İnsanlar Kenti Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TC DEVRİMERİ: YALAN 0 0 Yanıtla

Advertisement