Pelikan Artık Güvenli Ellerde - Son Dakika
Yerel

Pelikan Artık Güvenli Ellerde

Pelikan Artık Güvenli Ellerde

Manisa-Turgutlu yolu üzerinde bulunan pelikan, Manisa Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde yapılan bakım ve tedavinin ardından İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na gönderiliyor.

17.07.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa- Turgutlu yolu üzerinde bulunan pelikan, Manisa Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde yapılan bakım ve tedavinin ardından İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na gönderiliyor.

Manisa Hayvan Barınağı ve Tedavi Merkezi bu kez de Pelikan ağırladı. Turgutlu yolu üzerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir pelikan, Manisa Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde gözetim altına alındı.

Pelikanın tedavi ve bakımını yapan Veteriner Hekim Uğur Dilik, "Hayvan barınağımızda bir pelikanı misafir ettik. Turgutlu yolu üzerinde vatandaşlar tarafından bulunan pelikan bize kötü bir halde gelmişti. Bakımsızdı, tedavisini yaptık. Daha sonra bahçemize saldık, bize kısa sürede öylesine alışmış olsa ki uçtu biraz dolaştı ve sonra tekrar geri geldi. Bugün itibariyle Orman Müdürlüğü ekipleri vasıtasıyla İzmir'de bulunan Sasalı Hayvanat Bahçesi'ne göndereceğiz" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pelikan Artık Güvenli Ellerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement