Pelin Batu: Türkiye Çocuk Katili Ülkesidir - Son Dakika
Magazin

Pelin Batu: Türkiye Çocuk Katili Ülkesidir

Pelin Batu: Türkiye Çocuk Katili Ülkesidir

Ünlü oyuncu, polise yapılan roketatarlı saldırıda ölen 9 yaşındaki Elif ile ilgili "Türkiye, çocuk katili ülkesidir. Yeter, ruhum kaldırmıyor." dedi.

28.09.2015 15:15  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde PKK'lı teröristlerce atılan bir roketatarın isabet ettiği evde bulunan 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetmiş 5 kişi yaralanmıştı. DHA'ya konuşan Batu, " Türkiye, çocuk katili ülkesidir. Yeter, ruhum kaldırmıyor." dedi.

"BURASI ÇOCUK KATİLİ ÜLKEDİR"

İşte oyuncu-yazar Batu'nun açıklamaları: "Ülkemizde failler, meçhuldür. Hayatlar ucuz, haberler de hızlı ve unutulurdur. Ateş düştüğü yeri yakarken, daha büyük alevlere kor oluyor. Daha kaç tane bebeğin ölmesi gerek ki silahlar sussun?"

"YETER YÜREĞİM KALDIRMIYOR"

"Daha kaç Ceylan'ın parçalanması gerekir ki vicdanlar uyansın? Burası çocuk katili ülkedir. Bunu kabul edip yüzleşmeden savaşın silahla çözülmeyeceğini kabul etmeden, daha nice gencimiz yaşayamadan, aşık olamadan, gülemeden göçecektir aramızdan. Yeter, yüreğim, ruhum kaldırmıyor."

Son Dakika Magazin Pelin Batu: Türkiye Çocuk Katili Ülkesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (389)

  • salih sönmez/ lice: yerden göğe kadar doğru söylüyor,doğru söylüyor. pelin doğrucu ve iyi bir insan. 131 247 Yanıtla Önce VATAN !!!: YA SEV YADA TERKET !!! 12 30 hainsiziniz: Kaybol Roket Atarla öldürülmedimi bu çocuk...Ne zamandır Rokrt atar kullanıyor Polis varmı bilgi siz iyi bilirsiniz roket atarı kim kullanır diye... 3 0
  • recy: askerler sehit olurken ruhun nerdeydi,,tatilde mi?? 290 27 Yanıtla
  • hak huk: çocuk katili polisin ta kendisidir. vicdansızlar insan nasıl namlunun ucundaki savunmasız bir çocuğa ateş açabilir Allah sizin de çocuklarınızı sizden alsın inşallah. 9 198 Yanıtla eksen: ISINIZ GUCUNUZ DEMOGOJI.AMA COK SUKUR TEKNOLOJI GELISTIDE YALANLARINIZ BIR KAC SAAT ICINDE ORTAYA CIKIYOR.SEN COCUK KATILI ARIYORSAN SAVUNDUGUN PKK YA BAK... 0 0
  • şerzan kurt: Onu Türk polisleri öldürdü. yalan haber yapmyn 39 140 Yanıtla
  • ccccTürkcccc: Hdp e oy vermeden önce düsünecektin. 147 28 Yanıtla
  • Mustafa: Çocuk katili arıyorsan adres türkiye değil israil güzelim 139 9 Yanıtla
  • Vanli: yürü git memleketine israilli..senin gibi kuru kafalilarin burda yeri yok.. 119 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement