Pendik Belediyesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Pendik Belediyesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi Törenle Açıldı

Pendik Belediyesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi Törenle Açıldı

Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, “Siyasetin amacı insana hizmettir, birilerine koltuk sağlamak değildir” dedi.

07.03.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, "Siyasetin amacı insana hizmettir, birilerine koltuk sağlamak değildir" dedi.

Pendik Belediyesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, partililer ve davetliler katıldı. Mehter takımı gösterisiyle başlayan açılış töreninde kürsüye davet edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Akdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye gündemini meşgul eden Gezi olaylarının açık saldırı olduğunu belirten Akdoğan, "Gezi olayları hükümete açık saldırının ilk adımlarıydı. Arkasından 17 Aralık operasyonları. Biz şunu açıklıkla söylemek zorundayız manevi çalışma yapan her kim varsa başımızın üzerinde yeri vardır ama devletin içine çöreklenerek devlete operasyon yapmaya kalkan kim olursa ona bu fırsatı vermeyiz. Milletin iradesine uzanan eli kırar atarız dedik. Milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Devletin TIR'larına yönelik yapılan saldırılara da değinen Akdoğan, " Suriye'ye giden Türkiye Cumhuriyetinin TIR'larıdır. Yerlerde sürüklenen Türkiye Cumhuriyeti'nin memurudur. Devletin TIR'larına operasyon çekmek büyük bir alçaklık ve hainliktir. Bu ancak başka bir ülkenin amacına hizmet için yapılabilecek bir harekettir. Biz buna izin vermeyiz. Milletin iradesini kimseye çiğnetmeyiz" ifadelerini kullandı.

"Son günlerde bir yaygara var, işte montaj kasetlerle, işte hırsız var diye bağırıyorlar" diyen Akdoğan, şunları kaydetti:

"İşte bu yaygaranın ardında başka bir şeyi kaçırma derdi var en büyük hırsızlık milletin iradesini yok saymaktır. En büyük hırsızlık hayat çalmaktır. Yüzlerce insanı cezaevlerine koyup onlarca yıl yargılamaktır. Mahkumiyet kararı olmadan siz bir insanı on yıl cezaevinde tutabilir misiniz? Bir karar verilmiyor, hakkında on yıl tutuklu yargılanıyor. Peki on yıl sonra hangi hakim bu insanı masummuş diye bırakacak. Böyle bir adalet sistemi olabilir mi? Biz bunu yeni düzenlemeyle 5 yıla düşürdük. Aslında beş yıl bile fazla. İnsanlar 5 yıl, 10 yıl tutulup mahkum edilmemeli. Bu geçiş süresi bu gibi davaların birkaç yılda bitmesi lazım."

Türkiye'nin hızla büyüdüğüne dikkat çeken Akdoğan, "Türkiye hızla büyüyor. Kürt meselesini kendi iradesiyle çözüyor. Birileri bundan rahatsız, dev projelerden rahatsız, rahatsız olanların düşüncesi budur. Bizim bunlardan kurtulmamış için başta Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmamız gerekli diye düşünüyorlar. Tayyip Erdoğan'ı devirirsek hepsinden kurtuluruz. Teşbih imamesi gibi imame koptu mu teşbih dağılır ama bu millet milletin adamlarını yedirmedi. 17 Aralık operasyonlarını da milletin adamlarını ve evlatlarını yedirmedi ve inşallah sahip çıkacak. Milletimizin bunlara bir demokrasi dersi vermesi gerekiyor. Sandıklardan daha güçlü ses çıkası gerekiyor. Siyasetin amacı insana hizmettir, birilerine koltuk sağlamak değildir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış törenine geçildi. Bilgi Evi'nin açılışı Akdoğan ve diğer protokol üyelerinin hep birlikte kurdele kesmesiyle gerçekleştirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pendik Belediyesi Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement