Pendik'te Minik Yürekler Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Pendik'te Minik Yürekler Demokrasi Nöbetinde

Pendik\'te Minik Yürekler Demokrasi Nöbetinde

Pendik Gazipaşa Meydanı’nda aralıksız devam eden demokrasi nöbetine yaşları 10 ile 15 arasında olan çocuklar da katıldı.

06.08.2016 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik Gazipaşa Meydanı'nda aralıksız devam eden demokrasi nöbetine yaşları 10 ile 15 arasında olan çocuklar da katıldı.

Pendikli çocuklar, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinde yer alarak tıpkı Çanakkale'de savaşan henüz 15'ini yeni doldurmuş gençler gibi vatanlarına ve milli iradelerine sahip çıkıyor. Gazipaşa Meydanı'nda bir araya gelen çocuklar,ellerindeki dövizlerle demokrasi nöbeti tuttu. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Elhamdülillah bu aziz milletin yediden yetmişe bütün fertleri kahraman. Her gün burada demokrasi nöbetini beraber tutuyoruz. Bugün de 10 ile 16 yaş gurubu arasındaki tabiri caizse geçmişteki 15'liler gibi genç kardeşlerimiz nöbette var olduklarını, bu ülkede demokrasi adına bu milletin birlik, beraberliği adına, güçlenmesi adına her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade etmek için buradalar. Tabi zaman zaman gençlerimizle ilgili şunu düşünüyorduk. Bu neslin geleceği nasıl olacak. Ama 15 Temmuz gecesi anladık ki bu milletin mayası sağlam. Çanakkale'deki yiğit dedeleri nasılsa torunları da aynısı. Yeri geldiği zaman kahramanlık hikayelerini, destanlarını yazmaya devam eden genç bir nüfusumuz var. Ne kadar onlarla hamd etsek, onlara ne kadar çok teşekkür etsek ve gurur duysak azdır" dedi.

Demokrasi nöbeti tutan çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'eve dönün' diyene kadar nöbet tutacaklarını söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pendik'te Minik Yürekler Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement