Pera Film'de Roman Polanski Filmleri 1 Kasım'da Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Pera Film'de Roman Polanski Filmleri 1 Kasım'da Başlıyor

Pera Film\'de Roman Polanski Filmleri 1 Kasım\'da Başlıyor

Pera Film'in Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan programı tanınmış Polonyalı yönetmen Roman Polanski'nin 1960'lı ve 1970'li yıllarından derlenen bir seçkiyi oluşturuyor.

27.10.2014 14:46  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonya - Türkiye diplomatik ve kültürel ilişkilerinin 600. yıldönümü kutlamaları kapsamında culture.pl işbirliğiyle 1-29 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen programda Sudaki Bıçak/ Knife in the Water, Tiksinti/ Repulsion, Bozuk Düzen/ Cul-de-sac, Rosemary'nin Bebeği/ Rosemary's Baby ve Tess filmleri yer alıyor. Beş filme ek olarak, Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan/ Roman Polanski: Wanted and Desired belgeseli de programa eşlik ediyor.

Film Programı kapsamında konser: SzaZa Plays Polanski

Pera Film'in Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan programı kapsamında Polonyalı ikili SzaZa 28 Kasım Cuma günü saat 20:00'da, Pera Müzesi Oditoryumu'nda özel bir konser veriyor. SzaZa - Szamburski/ Zakrocki, Polanski'nin kısa filmleriyle diyaloğa giren son derece dinamik bir soundtrack oluşturarak, bir filmde müziğin ve sesin ne kadar önemli olabileceğini sergileyecek.

Etkinlik Polonya-Türkiye diplomatik ve kültürel ilişkilerin 600. yıldönümü kutlamalarını içeren 2014 kültür programı kapsamında düzenlenmektedir. turkiye.culture.pl

Her bir gösterim indirimli müze giriş bileti (8 TL) ile izlenir. Konser indirimli müze giriş bileti (8 TL) ile izlenebilir. Pera Müzesi Dostları'na ücretsiz. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. Rezervasyon alınmamaktadır. Biletler biletix'ten temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Pera Film'de Roman Polanski Filmleri 1 Kasım'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement