Pereira'dan Volkan'a: Türkiye'nin En İyisi Sensin - Son Dakika
Spor

Pereira'dan Volkan'a: Türkiye'nin En İyisi Sensin

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Milli Takım'a alınmayan Volkan Demirel'e "Seçilsen de seçilmesen de Türkiye'nin en iyi kalecisi sensin." dediği ortaya çıktı.

04.09.2015 10:50  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Volkan Demirel'in Milli Takım'a seçilmediğini öğrendikten sonra oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ SENSİN"

Volkan'ın geçen sezon milli takımda yaşadığı olayları öğrenen Portekizli çalıştırıcı, tecrübeli kalecisiyle yaptığı görüşmede, "Milli Takım'da olmamana şaşırmıştım. Daha sonra yaşananlar hakkında bilgi sahibi oldum. Bu konuda asla üzülmeni istemiyorum. Milli Takım'a seçilsen de seçilmesen de bu senin Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğun gerçeğini değiştirmez." dedi.

"GEREKİRSE KOŞA KOŞA GİDERİM"

Volkan, hocasının iyi dileklerine teşekkür ederken "Benim için her şey geride kaldı. Milli Takım için görev almam gerekirse, koşa koşa giderim. Ama alınan kararlara da tamamen saygılıyım." ifadelerini kullandı.

"SEN İŞİNE ODAKLAN"

Pereira'nın ise, "Milli Takım her futbolcu için kutsal bir görevdir. Senin sadece işine odaklanman en doğrusu. Gerçek bir kaptana bu yakışır. Zaten sen performansınla hem F.Bahçe'nin başarısında büyük pay sahibi olacaksın hem de başarınla yeniden milli takım formasını kapacaksın." yanıtını verdi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Kasım 2014'teki Kazakistan maçı öncesi ısınmak için TT Arena'ya çıkan Volkan'a tribünden küfür edilmişti. Buna sinirlenen Volkan, stadı terk etmiş, ancak o dönem F.Bahçe'de birlikte forma giydiği Emre Belözoğlu, Volkan'ı ikna ederek stada getirmişti. İkili maçı tribünden izleyip stattan ayrılmıştı. (Kaynak: Sabah)

Pereira\'dan Volkan\'a: Türkiye\'nin En İyisi Sensin

Son Dakika Spor Pereira'dan Volkan'a: Türkiye'nin En İyisi Sensin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • cinconlu: Dunyanin en iyi uc kalecisinden biri..bunu soleyen penaltisini kurtardigi c.ronaldo. 13 2 Yanıtla
  • zaza12: bu ülkenin milli takım formasına hayır diyen nankördür ve o nankörde volkandır 4 8 Yanıtla
  • gago: Volkanda buna inandıysa malın önde gidenidir :-) 2 10 Yanıtla
  • cilgin : turkiyenin en berbat kalecisi 3 8 Yanıtla
  • Kervan yürür: Kişiliği ile ilgili sıkıntı var hoca, anlamadınmı mevzuyu 4 6 Yanıtla
  • Biri: Onur un olduğu yerde Volkan ancak yedek olur.. 4 6 Yanıtla
  • KEKO SENİ: ÖNCE ADAM OLUCAK, BU VOLKAN OĞLANIN TEKİ, KİŞİLİĞİ YOK 3 7 Yanıtla
  • İdam gelsin ilk azizi sonro apoyu sallandırın: Köşebent kafalı volkan . Top da kafan gibi kare olsaydı en iyi kaleci belki olurdun ama bu gidişle sabriden daha çok dayak yersin 2 5 Yanıtla
  • AGRILi: BIR SENOL GÜNES BIZI DÜNYA ÜCÜNCÜSÜ YAPTI MILET ONUN SITILIYLE UGRASTI GIYIMI KUSAMI YANI YÜZEYSELIZ BIN LIRAYA MUSI OLUP iKI BIN LIRALIK SMARTPOHE TASIYAN ZIHINLERIZ MALESEF 7 0 Yanıtla
  • samanyolu: Türkiyenin en şımarık en kendini beğenmiş en her derbi maçta elinden gelen şirkefliği yapan özellikle derbi maçlarda çıkarmadığı kavga saygısızlık olmayan türkiyenin en çamur kalecisi deseymiş daha doğru olurmuş. 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement