Pereira'dan Yıldırım'a: Futbolcunun Kulağından Tutup Ben mi Çalıştırayım - Son Dakika
Spor

Pereira'dan Yıldırım'a: Futbolcunun Kulağından Tutup Ben mi Çalıştırayım

Pereira\'dan Yıldırım\'a: Futbolcunun Kulağından Tutup Ben mi Çalıştırayım

Aziz Yıldırım, Molde hezimeti sonrası Pereira'ya hesap sordu. Pereira Yıldırım'a "Futbolcunun kulağından tutup ben mi çalıştırayım?" şeklinde cevap verdi.

19.09.2015 11:59  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde grubun favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe'nin, zayıf rakibi Molde'ye 3-1 yenilmesi soğuk duş etkisi yaparken yönetimin de eleştiri oklarında Teknik Direktör Pereira ile Sportif Direktör Terraneo vardı.

YILDIRIM HESAP SORDU

Yenen 3 golün yanı sıra, ikinci yarıda yürüye yürüye oynanan futbol için bazı yöneticiler, "Her mevkiye 2 tane herkesin imrendiği yıldızlar aldık ama ortaya konan futbol çok eleştirilen geçen senenin dahi gerisinde." dediler. Tüm bu konuşmaların ardından maç sonu başkan Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'yı yanına çağırıp, hesap sordu.

"FUTBOLCULARIN KULAĞINDAN TUTUP BEN Mİ ÇALIŞTIRAYIM?"

Başkan Yıldırım'ın çok sinirli olduğu ve "Nedir bu sonuç hoca? Bu görüntü bu takıma yakışıyor mu? Bu takım neden bu kadar güçsüz?" dediği öğrenildi. Pereira'nın ise Yıldırım'ın karşısında kendisine savunmakta zorlandığı ve "Futbolcunun kulağından tutup ben mi çalıştırayım. Hepsi yıldız isimler kendi kondisyonlarına göre çalışmaları gerek." tarzı açıklamalar yaptığı belirtildi.

"DEVRE ARASI HOCAYI KOVAR"

Yöneticiler de ortadaki tablodan hoşnut değildi. Skorlardan çok futbolun sıkıntı olduğuna vurgu yapan yöneticiler, "Başkan Samandıra'ya inmeyeceğim diye söz verdi ama böyle giderse külahlar değişilir. İşler başka bir hâl alır." dediler. Bazı yöneticiler ise "Böyle giderse başkan uzun bir aradan sonra devre arasında hoca kovar." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Pereira'dan Yıldırım'a: Futbolcunun Kulağından Tutup Ben mi Çalıştırayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • GS: beter olun fenevli kuşcuklar.. 4 2 Yanıtla
  • gölge: kovmayin.bu adami çok tatli 4 2 Yanıtla
  • murat: bu hoca daha geçen hafta suyun içinde kendi alışverişini yaparken halk adamıydı ya. şimdi neoldi uşagum. 4 0 Yanıtla
  • Pereira istifa: Pereira istifa!! 2 1 Yanıtla
  • Can: Sen azize böyle konuşursan tutar seni kulağından koyar kapının önüne..Sana azizi anlatmamışlar gelirken sanırım 2 1 Yanıtla
  • nikiforov: hoca nin basarilarini sirala aziz bey.bu isler saga sola kufretmekle olsaydi herkes oyle yapardi.yoldan buldugunu kulube hoca yspiyosun kac yilini yediniz fenerbahcenin 3 0 Yanıtla
  • cemo: Başarı ve paraya doymuş futbolcu ile futbol oynanmaz 3 0 Yanıtla
  • dogrusu: masa başı haberi. senaryo yine 2 1 Yanıtla
  • serkandonat: yılmaz vuralı getir kardeşimmm üst üste şampiyon:-) 1 2 Yanıtla
  • Emekli: Çaresizler 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement