Pereira'nın Yıkım Planı - Son Dakika
Spor

Pereira'nın Yıkım Planı

Pereira\'nın Yıkım Planı

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira Kayserispor galibiyetini unutarak hemen Braga maçını düşünmeye başladı.

15.03.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZEL HABER - Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira Kayserispor galibiyetini unutarak hemen Braga maçını düşünmeye başladı. Kadıköy'de oynanan ilk maçı 1-0 kazanan sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam ikinci maç için Samandıra'ya kapandı.

Portekiz Ligi'nin 26. haftasında Belenenses'e deplasmanda 3-0 kaybeden Braga'nın maç kasetlerini izleyen Vitor Pereira kurmaylarıyla birlikte rakibini devirmenin planlarını yapıyor.

Braga'yı ezberliyor

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira görüntülü analizler eşliğinde rakibini çözmeye çalışıyor. Portekizli teknik adam rakibinin son maçlarını neredeyse ezberledi.

Pereira 17 Mart Perşembe günü deplasmanda oynanacak karşımanın plananı ise hazırladı. Bu karşılaşmada orta alanı sağlam tutacak olan deneyimli teknik adam rakibini kanatlardan yıkacak. Volkan Şen ve Alper Potuk ile da özel görüşmeler yapan Pereira Nani'yi bu karşılaşmada yine yedek oturtacak. Pereira vatandaşı Nani'den özellikle maçın son bölümlerinde yararlanmak istiyor.

Topal, Ozan ve Josef de Souza sahada

Orta alanı güçlü tutmak isteyen Portekizli çalıştırıcı Kayserispor maçında dinlendirdiği Mehmet Topal ve Ozan Tufan'ı tekrar 11'e alacak. Bu ikiliye Brezilyalı Josef de Souza da eşlik edecek. Sakatlıktan yeni kurtulan ve Kayserispor maçına 11'de başlayan Diego maça yedek başlayacak.

Bu arada Kayserispor maçına yedek başlayan Robin Van Persie'nin Braga karşılaşmasında yeniden 11'e dönmesi bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pereira'nın Yıkım Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement