Perfect World'ün ABD'deki Girişimleri Başarılı Sonuçlar Veriyor - Son Dakika
Dünya

Perfect World'ün ABD'deki Girişimleri Başarılı Sonuçlar Veriyor

Perfect World\'ün ABD\'deki Girişimleri Başarılı Sonuçlar Veriyor

26 Eylül tarihinde BM Global Eğitim İlk Girişiminin üst düzey toplantısı, planlandığı şekilde New York’ta gerçekleştirildi.

11.10.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Eylül tarihinde BM Global Eğitim İlk Girişiminin üst düzey toplantısı, planlandığı şekilde New York'ta gerçekleştirildi.

Çin'in First Lady'si ve şimdiki Çin lideri Xi Jinping'in eşi ve aynı zamanda kız çocukları ve kadınların eğitimini desteklemek üzere UNESCO elçisi olarak hizmet veren Madam Peng Liyuan, konferansta İngilizce konuşma yaparak insanların eğitim alma hayaline ilişkin desteğini dile getirdi.

Madam Peng, eğitimin ulvi bir amaç olduğunu ve ulusal kalkınma ve insanların refahının da temelini teşkil ettiğini ifade etti. Ayrıca, tüm çocukların ve özellikle de kız çocuklarının iyi eğitimin faydalarını elde edebilmelerine dair "Çinlilerin rüyası" olarak vurguladığı umudunu dile getirdi. First Lady'nin hitabı ve girişimi, Perfect World ve Perfect World'ün temsil ettiği her bir unsurla birlikte yankı uyandırdı.

Perfect World uzun süreden beri gençlerin eğitimi ve kültürel alışveriş arasındaki işbirliğini desteklemekte ve UNESCO, Columbia Üniversitesi, National Autonomous University of Mexico (UNAM) ve College of Europe ile işbirliği hususunda fikir birliğine varmış bulunuyor. Aynı zamanda Perfect World, Sino-ABD Zhi Xing China genç ve yetenekli bireyler değişim programlarına tam destek veriyor.

Bu yılın başlarında Perfect World, Global Genç Lider Lab. Programını başlatmış ve Haziran ayında da Zhi Xing China programlarının ilk genç Amerikan temsilci grubuyla bir araya gelmişti. Delegasyonun liderliğini, Çin Başbakan Yardımcısı Liu Yandong yapmıştı. 22 Eylül tarihinde Perfect World, ABD-Çin İlişkileri Ulusal Komitesinin davetiyle Seattle'da düzenlenen resmi yemeğe katılmış ve Başkan Xi'nin ABD'ye yaptığı ziyaret esnasında gerçekleştirdiği kamu stratejisi konuşmasını dinlemişti. Bir sonraki gün, yani 23 Eylül tarihinde ise Perfect World, ABD-Çin İnternet Endüstrisi Forumuna davet edilmişti.

Perfect World'ün faaliyetleri, uluslararası işbirliğine dayalı olarak yetenekli bireylerin eğitimi ve kültür alışverişlerine olanak tanıyacak ve bu tür bir desteğe ihtiyaç duyan yetenekli bireylerin dünya çapında desteklenmesini sağlayan bir platform sağlayacak şekilde bir zemin hazırlamakta ve bunu gerçekleştirirken eğitim ve kültür alanında dünyanın lider genç yetenekleri arasındaki eğitimsel alışverişleri de güçlendirmekte.

İlk Önce Eğitim Girişiminin başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte Perfect World, ABD'deki girişimlerini de başarılı bir şekilde tamamlamış oldu. - PEKİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Perfect World'ün ABD'deki Girişimleri Başarılı Sonuçlar Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement