Periler İlk Maçı Kayıpsız Geçti - Son Dakika
Güncel

Periler İlk Maçı Kayıpsız Geçti

Yeni transfer Amerikalı oyuncu Chay Shegog, ilk kez Büyükşehir Belediyespor forması giyerken, izleyicilerden ve takım arkadaşlarından övgü aldı.

17.02.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2. Etap ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Şahin Başol Spor Kompleksi'nde konuk ettiği Mudanya Dinçspor'u 75-36 mağlup ederek ilk karşılaşmayı kayıpsız kapattı.

Karşılaşmada Mudanya Dinçspor'un ilk sayısını ilk periyodun bitimine 2 dakika kala serbest atıştan bulması, dikkat çekti. Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferi Chay Shegog, 26 Sayı 11 ribaunt ile en skorer oyuncu oldu. Shegog'u; Mudanya Dinçspor'un tecrübeli oyunucusu Nurten Erol, 18 sayı 8 ribaund ile takip etti.

Maçın ardından Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Levent Günenme ve Basketbol Koordinatörü Ali Özbay, tamamlanan ilk etap maçlarıyla başlayan ikinci etap maçlarındaki hedeflerini aktardı.

Günenme: Maçlar sert geçecek

Maçın ardından Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Levent Günenme, "İlk grup maçları bizim için tecrübe oldu. Mesela BGD takımı ile oynadığımız maçlar hedef maçlarımızdı. Çok güçlü bir ekipti. Onlara karşı güzel oyunlar sergiledik ama iki maçta da mağlubiyet aldık. Bunun yanı sıra ilk gruptaki müsabakalar boyunca sakatlıklardan mustarip olduk. Takımdaki diğer oyuncu arkadaşların özverileri sayesinde de grubun diğer güçlü ekipleriyle oynadığımız maçları kazandık. BGD'nin ardından ikinci sırada tamamladık. Şimdi altılı gruplardayız. Bursa'nın diğer bir ekibi iyi arkadaşlardan kurulu Mudanya Bld. Dinç Spor ile aynı gruptayız. İlk maçımızı onlara karşı oynadık ve kazanmayı bildik. Bunun ardından Ses Okulları, İzmir BŞB, Urla Edaspor ve Mersin Kurtuluş maçlarımız var. Bu grup çok daha sert geçecek. Final grubuna kalmak için bütün takımlar maçlara çok ciddi asılacaklardır. Bizde öyle yapacağız" dedi.

"Shegog'dan memnunum"

Yeni transfer Chay Shegog hakkındaki düşüncesini de aktaran Günenme, "Yine bu grupta iyi bir derece elde etmek istiyoruz. Sakatlık olmadan bu grubu atlatmak istiyoruz. Şu an iki oyuncumuz sakatlıktan dolayı sezonu kapattı. Bir oyuncumuzun dönmesi zaman alacak. Yeni transferimiz Chay Sehgog'un bu maçtaki performansından hayli memnunum. Takıma yeni katıldı. Elbette bir adaptasyon süreci olacaktır. Bize olumlu katkı sağlayacağından eminiz. Zaten bunuda oynadığımız bu maçta da gösterdi" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Branşı Koordinatörü Ali Özbay ise, "Sezon başında genç bir takım oluşturduk. Bu genç arkadaşlarımızla hedefe yürümek istedik. Sezona iyi hazırlanarak başladık. Üç önemli oyuncumuzun sakatlanması rağmen ilk etabı hedeflediğimiz yerde bitirdik. İlk grubumuzda önemli takımlar vardı ve hepsi ciddi rakiplerdi. Oynadığımız maçlar bizim için verimli geçti ve olabilecek en iyi yerde ilk etabı tamamladık. İkinci etapta dört grup var ve bu gruplardaki takımların hepsi birbirine denk, final grubuna çıkmak için iyi mücadele edeceklerdir. Biz iyi çalıştık, iyi hazırlık dönemi geçirdik. Çok iyi mücadele edip, maç maç hedef belirleyeceğiz. Her maça çok iyi hazırlanıp o maçı yaşayacağız. Her maçı teker teker kazanarak final grubunda mücadele etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Periler İlk Maçı Kayıpsız Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement