Perinçek'ten Direniş Çadırına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Perinçek'ten Direniş Çadırına Ziyaret

Perinçek\'ten Direniş Çadırına Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Muğla’ya gelen İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, özelleştirmeye karşı Yatağan Termik Santrali önüne kurulan direniş çadırını ziyaret etti.

28.04.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Muğla'ya gelen İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, özelleştirmeye karşı Yatağan Termik Santrali önüne kurulan direniş çadırını ziyaret etti.

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, Muğla'daki termik santraller ve bu santrallere kömür temin eden linyit sahalarının özelleştirme kapsamına alınması nedeniyle 225 gün önce Yatağan Termik Santrali önüne kurulan direniş çadırını ziyaret etti. Doğu Perinçek'i direniş çadırında enerji ve maden işçileri ile bu işçilerin örgütlü bulundukları TES İŞ Sendikası ve Maden İş Sendikası Yatağan şubelerinin yöneticileri karşıladı. Yatağan Termik Santrali önünde kendisini bekleyen işçilere hitaben bir konuşma yapan Perinçek, "Mustafa Kemal ekonomisinin kurduğu kamu iktisadi teşekküllerini en ön siperde sizler savunuyorsunuz. Sizi yürekten kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Siz vatanımızı ve cumhuriyetimizi savunuyorsunuz. Bütün Türk milleti olarak sizlere çok şey borçluyuz. Siz bugün vatan bekçilerisiniz, cumhuriyet bekçilerisiniz. Türkiye'nin geleceğini, bu vatanın, bu insanların yağmadan, sömürüden kurtulmasını ön siperde sizler gerçekleştiriyorsunuz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Perinçek'ten Direniş Çadırına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement