Pervari'de Girişimcilere Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Pervari'de Girişimcilere Sertifika Verildi

Pervari Kaymakamlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında gerçekleştirilen "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında kursa katılanlara sertifika verildi.

17.06.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pervari Kaymakamlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında gerçekleştirilen "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında kursa katılanlara sertifika verildi.

Pervari İMKB Lisesi konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, KOSGEB İl Müdürlüğü ile irtibat kurarak Valilik öncülüğünde KOSGEB desteklerinden faydalanmak üzere ilçede kursları açma imkanı bulduklarını söyledi.

Kaymakamlık olarak kendi imkanlarıyla girişimcilik kursu düzenleyerek Pervari'de iş kurmak isteyen girişimcilere, KOSGEB İl Müdürlüğünden, iş hayatında kredi ve fon sağlanması noktasında imkan sağladıklarını belirten Kahraman, şöyle konuştu:

"Yapılan kurslar ile Pervari de girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak ve eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları hedeflenmiştir."

KOSGEB Siirt Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erkılıç ise, KOSGEB olarak amaçlarının girişimcilere ve KOBİ'lere kredi ve eğitim desteği vermek olduğunu ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Pervari Kaymakamı Kahraman, düzenlenen kurs programına yapılan 150 başvuru arasından seçilerek, girişimci eğitimlerini başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikalarını verdi.

Törene, Pervari İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Çakan ve diğer kurum amirleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pervari'de Girişimcilere Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement