Pervari Kaymakamı Kahraman Kursiyerlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Pervari Kaymakamı Kahraman Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Pervari Kaymakamı Kahraman Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Siirt’in Pervari İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, ilçede açılacak girişimcilik kursunu katılacak kursiyerlerle bir araya geldi.

26.03.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, ilçede açılacak girişimcilik kursunu katılacak kursiyerlerle bir araya geldi.

İlçe Kaymakamlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt İl Müdürlüğü'nce düzenlenen protokolle açılacak girişimcilik kursunu kayıt yaptıran kursiyerlerle toplantıda bir araya gelen Kaymakam Kahraman, iş birliği içerisinde girişimcilik potansiyelimizin ortaya çıkartılması, girişimciliğin yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması için bütün imkanların seferber edildiğini söyledi. Kaymakam Kahraman, "Pervari ilçemizde girişimcilik konusunda bilinçlenme ve olumlu bakış açısının giderek artması çok önemli ve sevindirici bir gelişme. Ben bu konuda ilçede başlattığımız seferberliğin etkisinin büyük olduğuna inanıyorum. Bugün ilçemizde girişimci olmaya niyetlenen vatandaşlarımızın sayısında önemli artış olduğunu bunların içinde kadınların da azımsanmayacak oranlarda olduğunu gözlemliyoruz. Bu anlamda ilçemizde KOSGEB İl Müdürlüğü ile açtığımız girişimcilik kursumuzda yoğun bir talep görmüştür. Buradan kursiyer adaylarımıza Nisan ayında açacağımız 60 kişilik kursuda müjdelemek istiyorum" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pervari Kaymakamı Kahraman Kursiyerlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement